Kirjoittajan työkalut

Tehokas, laadukas ja johdonmukainen viestintä rakentaa sekä organisaation brändimielikuvaa että kirjoittajan henkilöbrändiä.

Mitä julkisemmasta tekstistä on kyse, sitä tärkeämpi rooli ymmärrettävällä viestinnällä on palvelun saavutettavuuden ja kansalaisten yhdenvertaisen kohtelun kannalta. Monesta sisällöntuotannon järjestelmästä puuttuvat kuitenkin työkalut kielentarkistukseen.

Lingsoftilta saat tarpeesi mukaan räätälöidyt ratkaisut kirjoittamisen tueksi. Kielen monimuotoisuuden ymmärtäminen on osaamisemme ydintä.

Miksi Lingsoft?

Lingsoft on toimittanut 21 kielen oikeinkirjoituksen tarkistimen Microsoft Office-tuoteperheelle, jota käyttävät kymmenet miljoonat ihmiset päivittäin. Muita vastaavia laatutarkistimia olemme räätälöineet esimerkiksi EU:n organisaatiokielelle, Suomi.fi:hin ja potilasdokumentaation tuottamisen tueksi vastaamaan juuri kyseisen tekstityypin haasteisiin. 

Lingsoftilla on pitkä ja perusteellinen kokemus monien erikoisalojen tarpeisiin vastaamisesta. Laatutarkistimemme ovat joustavia ja integroitavissa avointen rajapintojen avulla mihin tahansa ympäristöön osaksi liiketoimintaprosesseja ja saumatonta käyttökokemusta.

"Suomalaiselle yksi tärkeä seikka tekstinkäsittelyohjelmaa valittaessa on se, löytyykö ohjelmasta tukea suomenkieliselle oikoluvulle ja tavutukselle. Tällä on suuri merkitys tekstin laadun kannalta, vaikka pelkän automaattisen oikoluvun varaan ei oikeinkirjoitusta voikaan jättää. Tässä Word on selvästi paras testatuista tekstureista."

(Mikrobitti 1/2018: Parempi tekstinkäsittelyohjelma kuin Word?)

Asiakastarinat

Lue lisää laatutarkistimiemme käytöstä.

Laatutyökalut terveydenhuollon käytössä

Lingsoftin tekstinkäsittelijöille tarjoamat puheentunnistus- ja laatutyökaluratkaisut sujuvoittavat ammattilaisten arkea ja tekevät työnteon mielekkäämmäksi. Samalla potilasdokumentaatio tehostuu.

Uuden sukupolven kielenoppimisalusta

Luku- ja kirjoitustaidon merkitys kasvaa digitalisoituvassa maailmassa jatkuvasti. Alla kan skriva -projetissa kehitetään kielenoppimisalustaa, joka vahvistaa oppimistulosta positiivisella palautteella.

Kielentarkistimilla sujuvuutta mediakirjoittamiseen

Toimittajien työtahti on nykyisin kiivas, ja Schibstedt-mediakonserni on vastannut haasteeseen ottamalla Lingsoftin tuottaman laatutyökalun käyttöönsä nopeuttaakseen kirjoitusprosessia.

Saavutettavaa kieltä verkkopalveluihin laatutarkistimella

Väestörekisterikeskuksen verkkopalveluiden kielellistä saavutettavuutta parannettiin räätälöidyllä laatutarkistimella, joka huomauttaa esimerkiksi kapulakielisyydestä.

Kirjoittamisen ja tekstin merkitys digitaalisessa maailmassa, jossa olemme usein yhteydessä toisiimme ajasta ja paikasta riippumatta, on valtava. Tiedonvälitys, kommunikaatio, yhteiskuntaan osallistuminen, liiketoiminta ja työelämä edellyttävät selkeää, laadukasta kirjoittamista, jonka tahti on usein hengästyttävä. Kun tekstinkäsittelyohjelmaan tai sisällönhallintajärjestelmään integroidaan kieltä aidosti ymmärtävät laatutyökalut, tekstien tuotanto nopeutuu ja tehostuu. Laatutarkistimen avulla esimerkiksi saavutettavuusvaatimukset on helpompi täyttää - ja saat viestisi niin tuttujen kuin uusienkin yleisöjen ulottuville.

Ota yhteyttä