Yritysasiakkaat

Lue alla olevista asiakastarinoista kuinka olemme onnistuneet palvelemaan yritysasiakkaitamme.

Helsingin seudun kauppakamari: KoulutusOnline-videoiden saavutettavuus – suomenkieliset tekstitykset suoraan julkaisualustalle toimitettuna

Helsingin seudun kauppakamari tukee yritysten toimintaa ja  menestystä Helsingin seudulla. Yksi palveluiden osa-alue  on yritystoimintaan keskittyvien etäkoulutusten järjestäminen KoulutusOnline-palvelun kautta. KoulutusOnlinen videosisältöjen tekstittämisestä tuli ajankohtaista syksyllä 2020, kun digipalvelulain siirtymäaika umpeutui – tällöin aloitettiin myös yhteistyö Lingsoftin kanssa.

Planmeca: monikielisen dokumentaation ja viestinnän kumppani

Planmeca on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista, joka on tunnettu uraauurtavasta tuotekehityksestään ja muotoilustaan. Lingsoft on toimittanut Planmecalle käännös- ja kielipalveluita vuodesta 2012. Monikielisessä dokumentaatiossa ja viestinnässä tärkeintä – ja samalla haastavinta – on varmistua, että termit ovat oikein kaikilla kielillä ja että niitä käytetään johdonmukaisesti kaikessa dokumentaatiossa ja viestinnässä.

 

 

Kansainväliset käännöstoimistot: Kieliteollisuuden luottokumppani

Maailman johtavat nettikaupat, hakukoneyhtiöt, kuluttajatuotevalmistajat ja ohjelmistotalot ulkoistavat käännöspalvelujen tuotantonsa suurille kansainvälisille kielipalvelutoimittajille. Lingsoft on toiminut jo yli 20 vuoden ajan suomen ja muiden pohjoismaisten kielten erityisosaajana maailmanlaajuisissa käännös- ja lokalisointihankkeissa.

Agentum: Strategista tietoa toimialaseurannalla

Yrityksille strategisesti ja operatiivisesti oleellinen tieto on pirstaloitunut useisiin lähteisiin, joiden seuraaminen voi lohkaista suuren osan asiantuntijoiden työajasta. Lingsoftin Agentum-palvelun avulla voidaan automatisoida tiedonkeruuseen liittyvät rutiinitehtävät.

 

Ota yhteyttä