Yritysasiakkaat

Lue alla olevista asiakastarinoista kuinka olemme onnistuneet palvelemaan yritysasiakkaitamme.

iLOQin sininen logo

Laadukkaat käännöspalvelut vauhdittavat iLOQin kasvua

Vuonna 2003 perustettu oululaislähtöinen iLOQ Oy on noussut kiihtyvällä vauhdilla digitaalisten ja mobiilipohjaisten lukitusjärjestelmien kehityksen kärkiyritykseksi. Dynaaminen, globaali kasvu vaatii tuekseen korkeatasoisen ja tehokkaan käännöspalvelukumppanin.

“Lingsoftin asiantuntemus, nopea reagointikyky ja innovatiiviset ratkaisut käännöstyön hallinnassa ovat meille olennaisia menestystekijöitä", sanoo iLOQin viestintäpäällikkö Riitta Kemppainen

Helsingin seudun kauppakamari: KoulutusOnline-videoiden saavutettavuus – suomenkieliset tekstitykset suoraan julkaisualustalle toimitettuna

Helsingin seudun kauppakamari tukee yritysten toimintaa ja  menestystä Helsingin seudulla. Yksi palveluiden osa-alue  on yritystoimintaan keskittyvien etäkoulutusten järjestäminen KoulutusOnline-palvelun kautta. KoulutusOnlinen videosisältöjen tekstittämisestä tuli ajankohtaista syksyllä 2020, kun digipalvelulain siirtymäaika umpeutui – tällöin aloitettiin myös yhteistyö Lingsoftin kanssa.

 

Planmeca: monikielisen dokumentaation ja viestinnän kumppani

Planmeca on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista, joka on tunnettu uraauurtavasta tuotekehityksestään ja muotoilustaan. Lingsoft on toimittanut Planmecalle käännös- ja kielipalveluita vuodesta 2012. Monikielisessä dokumentaatiossa ja viestinnässä tärkeintä – ja samalla haastavinta – on varmistua, että termit ovat oikein kaikilla kielillä ja että niitä käytetään johdonmukaisesti kaikessa dokumentaatiossa ja viestinnässä.

Kansainväliset käännöstoimistot: Kieliteollisuuden luottokumppani

Maailman johtavat nettikaupat, hakukoneyhtiöt, kuluttajatuotevalmistajat ja ohjelmistotalot ulkoistavat käännöspalvelujen tuotantonsa suurille kansainvälisille kielipalvelutoimittajille. Lingsoft on toiminut jo yli 20 vuoden ajan suomen ja muiden pohjoismaisten kielten erityisosaajana maailmanlaajuisissa käännös- ja lokalisointihankkeissa.

Työskenteleviä ihmisiä pöydän ääressä

 

Ota yhteyttä