VAIKUTTAVIA SISÄLTÖJÄ EROTTUVALLA ÄÄNELLÄ

Organisaatiot tarjoavat sisältömarkkinoinnin avulla  kohderyhmälleen  kiinnostavia, hyödyllisiä ja merkityksellisiä sisältöjä ja jakavat  organisaation asiantuntemusta sen omalla äänellä. 

Sisällön tuottamisen lisäksi sisältöjä kuratoidaan: verkon sisältötulvasta kootaan kohderyhmän tarpeet huomioiden parhaat palat ja luodaan niille konteksti - kerrotaan, mikä sisällöissä on tärkeää ja miksi.

Lingsoft tarjoaa kattavat ja kustannustehokkaat ratkaisut sisältösi tuotantoon ja hallintaan.

Miksi Lingsoft?

Lingsoft auttaa sinua tuottamaan vaikuttavia, löydettäviä ja saavutettavia sisältöjä ja luomaan organisaatiollesi oman, yksilöllisen äänensävyn. 

Huolehdimme tekstien kieliasusta sekä terminologisesta ja tyylillisestä yhtenäisyydestä – tarkastamme, oikoluemme, editoimme, versioimme, internationalisoimme, optimoimme, asiasanoitamme, kuvailemme ja rikastamme sisältösi, jotta viestisi välittyy juuri haluamallasi tavalla. 

Voimme myös kirjoittaa sisältöjä puolestasi – organisaatiosi tavoitteiden ja toiveiden pohjalta.

Käytämme työssämme omia kielenhallinnan työkalujamme sekä kielen rakenneanalyysiin pohjautuvia terminologia- ja asiasanoitusratkaisuja. Räätälöimme ratkaisut organisaatiosi tarpeisiin, ja tarvittaessa ne voidaan myös integroida osaksi sisällöntuotannon järjestelmää (esim. Drupal ja WordPress).

Organisaation kielelliset sisällöt ovat tärkeitä yrityskuvan ja tunnettuuden rakennuspalikoita – ne luovat yrityksen identiteettiä ja brändimielikuvaa siinä missä visuaalinen ilmekin. 

On siis tärkeää, että saat organisaatiosi sisällöt erottumaan netin tietomassoista ja organisaatiosi äänen kantamaan kaikille ja kaikkialle, tunnistettavana ja yhtenäisenä.

Tarjouspyyntö palvelusta

Tarkemman tarjouspyynnön liitteineen pystyt lähettämään täältä. Toimitamme tarjouksen yhden työpäivän sisällä.