KÄÄNNÖSPALVELUT

Laadukkaat, luotettavat ja edulliset käännöspalvelut ovat digiaikana tärkeässä osassa, kun yrityksesi haluaa kasvaa, kansainvälistyä ja tarjota unohtumattoman asiakaskokemuksen.

Asiatekstien käännökset

 • käyttöohjeet
 • käyttöturvatiedotteet
 • koulutusmateriaalit
 • tuotetiedot
 • lakitekstit jne.

Pyydä tarjous

Ohjelmistolokalisointi

 • verkkosovellukset
 • käyttöjärjestelmät
 • mobiilisovellukset

 

Pyydä tarjous

Markkinointikäännökset

 • esitteet
 • verkkosivut
 • tiedotteet
 • verkkokauppa

Pyydä tarjous

Terminhallintaratkaisut

 • erikoisalasanastojen laatiminen ja ylläpito
 • mahdollisuus pilvipohjaiseen kokonaisratkaisuun

Pyydä tarjous

Miksi Lingsoft?

Olemme luotettava kotimainen toimija, jolta saat käännökset ja muut monikielisyyteen liittyvät palvelut nopeasti ja helposti yhdestä paikasta käännösteknologioita hyödyntäen.

Lingsoft on digiajan yrityksen paras kaveri: asiantunteva, innovatiivinen ja kustannustehokas kansainvälistymiskumppani! Tästä kertoo myös asiakkailtamme saatu palaute:

Toimitus on nopeaa, työ laadukasta ja palvelu erittäin ystävällistä!

Kokonaisuus toimii äärettömän hyvin. Käännöksiä on suorastaan nautinto lukea.

Laadukas käännös luo uskottavuutta

Autamme sinua varmistamaan, että  viestisi vakuuttaa kaikissa kanavissa, kaikilla kielillä, kaikilla markkina-alueilla.

Ota yhteyttä

Kumppanisi monikielisyydessä

Toimitamme käännöksesi nopeasti, luotettavasti ja laadukkaasti eri kielille. Otamme huomioon yrityksesi erikoisalavaatimukset niin tekstityypin kuin sanaston suhteen: voit siis huoletta luottaa meihin kansainvälistymiseen ja monikielisyyteen liittyvissä asioissa.

Vuosittain toimitamme käännöspalveluja

 •  yli 90 miljoonaa sanaa
 •  lähes 400 loppuasiakkaalle
 •  yli 130 eri kieliyhdistelmällä.

Meiltä saat nettisivukäännökset, monikieliset markkinointimateriaalit ja tuotedokumentaatiot, ohjelmistokäännökset, videotekstitykset, terminhallinnan, erikoisalasanastot ja kielenhallinnan työkalut - tai vaikkapa yrityksesi tarpeisiin opetetun konekäännösratkaisun.

Asiakastarinat

Lue toimittamistamme käännöspalveluista

Valtionhallinto

Lingsoft on toimittanut käännöksiä ja kielipalveluita ministeriöille ja valtionhallinnon organisaatioille jo yli 20 vuoden ajan.

Euroopan parlamentti

Toimitamme parlamentille käännökset kaikista virallisista kielistä suomeen ja ruotsiin.

Ilmarinen

Eläkeasiantuntijoiden apuna lääkärinlausuntojen käännöksissä.

Planmeca

Olemme toimittaneet Planmecalle hammasterveysalan dokumentaatioon ja viestintään käännös- ja kielipalveluita vuodesta 2012.

Käännösten ulkoistaminen kannattaa

Kun yritys haluaa lähteä uudelle markkina-alueelle tai viestillä halutaan saavuttaa mahdollisimman suuri kohdeyleisö, tarve sisältöjen kääntämiselle kasvaa. Usein oma kielitaito ei kuitenkaan riitä tai työaika halutaan käyttää tuottavammin omaan ydinosaamiseen. Ulkoistamalla käännökset hyvälle käännöstoimistolle varmistat, että käännös on varmasti laadukas ja käyttötarkoitukseensa sopiva.

Me Lingsoftilla pidämme huolen siitä, että tekstisi ovat varmasti kokeneiden kieliammattilaisen laatimia.Lingsoftin asiakkaana pääset myös osaksi hyödyistä, joita käännösteknologioiden käyttäminen tuo mukanaan.

Meiltä saat käännösten ohella muita hyödyllisiä lisäpalveluita. Voimme esimerkiksi taittaa kääntämämme esitetekstit ja toimittaa painovalmiit aineistot, tehdä  itse kirjoittamallesi tekstille kielentarkistuksen tai luoda organisaatiollesi räätälöidyn terminhallintaratkaisun. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaidemme elämä mahdollisimman helpoksi.

Käännösteknologiat osana ammattikääntämistä

Käännösmuisteista ja käännöstyökaluista on tullut erottamaton osa nykyaikasta kääntämistä. Asiakaskohtaisiin käännösmuisteihin tallennettua aiemmin käännettyä materiaalia hyödyntämällä varmistamme termistöltään ja tyyliltään laadukkaan ja yhtenäisen monikielisen dokumentaation ja viestinnän.

Konekäännös on myös yksi työkalu muiden joukossa. Syväoppiviin neuroverkkoihin perustuvien konekäänninten tuottamat käännökset ovat kehittyneet valtavasti ja sopivatkin jo sellaisenaan tilanteisiin, jos haluat saada nopeasti selville, mistä tekstistä on kyse. Hiotumpaan ja julkaisuvalmiiseen tekstiin tarvitaan kuitenkin aina kieliammattilaista, joka jälkieditoi tekstin - tällöin konekäännös toimii kääntäjän työn tehostajana. Lingsoftin omaan kielianalyysiin pohjautuva tietoturvallinen konekäännin voidaan räätälöidä organisaatiosi tarpeisiin, mikä parantaa konekäännöksen laatua entisestään.

Tarjouspyyntö palvelusta

Tarkemman tarjouspyynnön liitteineen pystyt lähettämään täältä. Toimitamme tarjouksen yhden työpäivän sisällä.