KÄÄNNÖSPALVELUT

Käännöspalvelut ovat tärkeässä osassa, kun yrityksesi haluaa kasvaa, kansainvälistyä ja tarjota laadukkaan asiakaskokemuksen.

Lingsoft on luotettava kotimainen kielitalo ja kumppanisi kaikissa käänteissä – asiantunteva, innovatiivinen ja kustannustehokas. Huomioimme yrityksesi erikoisalavaatimukset niin tekstityypin kuin sanastonkin suhteen, joten voit luottaa siihen, että käännöksesi on aina asianmukainen ja tarkoitukseensa sopiva. Käännöspalvelumme toimittaa vuosittain    

 • yli 90 miljoonaa sanaa 
 • 400 loppuasiakkaalle 
 • yli 130 eri kieliyhdistelmällä.
   

Pyydä tarjous 

Asiatekstien käännökset

 • käyttöohjeet
 • käyttöturvatiedotteet
 • koulutusmateriaalit
 • tuotetiedot
 • lakitekstit jne.

Ohjelmistolokalisointi

 • verkkosovellukset
 • käyttöjärjestelmät
 • mobiilisovellukset

Markkinointikäännökset

 • esitteet
 • verkkosivut
 • tiedotteet
 • verkkokauppa

Terminhallintaratkaisut

 • erikoisalasanastojen laatiminen ja ylläpito
 • mahdollisuus pilvipohjaiseen kokonaisratkaisuun

Miten käännöstilaus etenee?

Numero 1 keltaisella pohjalla


Yhteydenotto Lingsoftin asiakasportaalin kautta. Asiakaspalvelija käy työn yksityiskohdat läpi asiakkaan kanssa.

Numero 2 keltaisella pohjalla


Ammattikääntäjä käyttää apunaan tehokasta käännösteknologiaa kääntäessään ja tarkastaessaan tekstin.

Numero 3 keltaisella pohjalla


Valmis käännös toimitetaan sovitussa muodossa ja aikataulussa. Se ladataan asiakasportaaliin, josta asiakas saa käännöksen helposti käyttöönsä. 

Mitä käännöksen hintaan sisältyy?

● Kohdekieltä äidinkielenään puhuvan kieliammattilaisen käännös ja kielentarkistus
● Käännösprojektin koordinointi ja projektinhallinta
● Asiakaskohtaisen käännösmuistitietokannan luominen ja ylläpito
● Pääsy Lingsoftin omaan asiakasportaaliin
● Tarvittaessa yksi korjauskierros asiakkaan palautteen perusteella

Mitkä asiat vaikuttavat käännöksen hintaan?

● Käännettävän tekstin pituus
● Kielipari
● Aikataulu
● Konvertoinnit, toimitus ja lisäpalvelut

 

Asiakastarinat

Lue toimittamistamme käännöspalveluista
 

Valtionhallinto

Lingsoft on toimittanut käännöksiä ja kielipalveluita ministeriöille ja valtionhallinnon organisaatioille jo yli 20 vuoden ajan.

Euroopan parlamentti

Toimitamme parlamentille käännökset kaikista virallisista kielistä suomeen ja ruotsiin.

Planmeca

Lingsoft on toimittanut Planmecalle hammasterveysalan dokumentaatioon ja viestintään käännös- ja kielipalveluita vuodesta 2012.

Kumppanisi kaikissa käänteissä

 

Kääntäjän toimialan tuntemus

Valitsemme verkostomme kääntäjät huolellisesti, ja he ovat aina koulutettuja ammattilaisia. Asiakkaan erikoisalaan perehtynyt kääntäjä pystyy tuottamaan virheettömiä ja kohdekielellään luontevia käännöksiä asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti.

Käännöstyön nopeus

Käytämme työssämme Lingsoftin omia käännösvälineitä, kuten käännösmuisti- ja terminhallintatyökaluja. Niiden ansiosta saat käännökset nopeasti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Lopputulos on yhtenäinen ja voit olla varma, että käännökset toimitetaan luvatussa aikataulussa.

Tekoälyyn perustuvien konekäänninten tulokset ovat viime vuosina parantuneet merkittävästi, mutta hiotumpaan julkaisuvalmiiseen käännökseen tarvitaan kuitenkin aina kieliammattilaista. Käytämme omaa konekäännintämme asiantuntijoidemme työkaluna, ja käännin voidaan myös räätälöidä organisaatiosi tarpeisiin. Silloin konekäännin tuntee juuri sinun alasi sanaston erityisen hyvin, mikä entisestään tehostaa kääntäjän työtä. 

Kertatilaus vai jatkuva käännöspalvelu

Jos tarvitset käännöspalvelua säännöllisesti, arvostat varmasti sitä, että kiireellisetkin toimitukset onnistuvat ja harvinaisemmillekin kielipareille löytyvät tekijät. Laajan ammattilaisten verkostomme ansiosta pystymme vastaamaan tarpeisiisi joustavasti ja tehokkaasti. Käännöspalveluiden keskittäminen parantaa yrityksen monikielistä viestintää, kun käännökset pysyvät korkealuokkaisina ja yrityksen tyylin mukaisina. 

Henkilökohtainen ote

Henkilökohtaisella asiakaspalvelulla voimme räätälöidä palvelumme juuri sinun tarpeidesi mukaan. Keskittämisen ansiosta opimme myös tuntemaan sinut ja yrityksesi. Esimerkiksi tilausten myötä karttuva käännösmuisti sujuvoittaa yhteistyötä ja auttaa varmistamaan, että käännöstesi termistö ja tyyli pysyvät yhtenäisinä. 

Lisäpalvelut samasta paikasta 

Oman teknologiakehityksemme ansiosta tarjoamme ratkaisuja esimerkiksi kehittämällä räätälöityjä kielentarkistimia ja puheentunnistusratkaisuja. Pystymme siis vastaamaan monipuolisesti niin lyhyisiin käännöstöihin kuin pitkän aikavälin kokonaistarpeisiin.
 

Käännöspalveluja tarjoavat kieliasiantuntijat keskustelevat asiakkaiden kanssa toimistossa, kaikki hymyilevät ja nauravat.

Tarjouspyyntö palvelusta

Tarkemman tarjouspyynnön liitteineen pystyt lähettämään asiakasportaalistamme.