Kieliteollisuuden luottokumppani

Maailman johtavat nettikaupat, hakukoneyhtiöt, kuluttajatuotevalmistajat ja ohjelmistotalot ulkoistavat käännöspalvelujen tuotantonsa suurille kansainvälisille kielipalvelutoimittajille. Lingsoft on toiminut jo yli 20 vuoden ajan suomen ja muiden pohjoismaisten kielten erityisosaajana maailmanlaajuisissa käännös- ja lokalisointihankkeissa.

Teollisuuden suuret rakennushankkeet – voimalat, tehtaat, laivat, pilvenpiirtäjät – toteutetaan monien eri yritysten yhteistyönä. Pääurakoitsija vastaa projektin kokonaisuudesta, mutta sitä toteuttamassa on lukuisia kumppani- ja alihankkijayrityksiä, joista kukin työskentelee omalla erikoistumisalueellaan yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

Näin on myös kieliteollisuudessa. Maailman johtavat nettikaupat, hakukoneyhtiöt, kuluttajatuotevalmistajat ja ohjelmistotalot ulkoistavat käännös-, lokalisointi- ja globalisointipalvelujen tuotantonsa suurille kansainvälisille kielipalvelutoimittajille. Nämä puolestaan kokoavat yhteistyökumppaniverkoston, joiden paikalliset tai alueelliset tiimit vastaavat siitä, että tuote, palvelu tai viesti käännetään markkina-alueen paikalliset erityispiirteet, kielelliset ja kulttuuriset konventiot sekä loppuasiakkaan tavoitteet ja toiveet huomioon ottaen.

Joustavaa ja ketterää palvelua 24/7

Lingsoft on toiminut jo yli 20 vuoden ajan suomen ja muiden pohjoismaisten kielten erityisosaajana vuosia jatkuvissa maailmanlaajuisissa käännös-, lokalisointi- ja hakukonemarkkinointihankkeissa, jotka kattavat kokonaisuudessaan satoja kieliä sekä monia eri tehtäviä ja osa-alueita. Tehtävämme on varmistaa, että kuhunkin yksittäiseen tehtävään on tarjolla juuri oikeat osaamis-, tietämys- ja teknologiaresurssit juuri oikeaan aikaan ja oikeassa työskentely-ympäristössä – joustavasti, ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Kieliteollisuuden alihankkijana integroidumme saumattomasti asiakkaidemme tai loppuasiakkaiden järjestelmiin ja työnkulkuihin, ja samalla kehitämme omia prosessejamme entistä tehokkaammiksi ja kilpailukykyisemmiksi omien kieliteknologia- ja konekäännösratkaisujemme sekä alan parhaiden käännöstyökalujen avulla. Samalla omaksumme alan parhaat käytännöt ensimmäisten joukossa – ja luomme itse arvoinnovaatioita.

Teemme asiakkaamme elämän helpoksi ja tuemme heitä loppuasiakkaiden vaatimusten täyttämisessä. Sen vuoksi palveluihimme luottavat monet maailman suurimmista kieliteollisuusyrityksistä.