Lingsoft bland de 100 bästa leverantörerna av språktjänster i 10 år

Lingsoft är också i år med på topp 100-listorna från både Nimdzi Insights och CSA Research. Nimdzi Insights och CSA Research är amerikanska marknadsundersökningsföretag som har specialiserat sig på språktjänster och språkteknologi och som även erbjuder konsulttjänster till språktjänstföretag som är verksamma på den internationella marknaden. Varje år gör båda företagen en rankinglista över de hundra största företagen inom språktjänsbranschen på grundval av sina marknadsundersökningar.

Lingsoft är det enda finska företaget på båda listorna. Lingsoft har varit med på CSA Researchs lista redan 10 år i rad! Förutom topp 100-listan sammanställer CSA Research även regionala topplistor, där Lingsoft är bland de 25 största i Nordeuropa.

Lingsoft är också med på Slators Language Service Provider Index-lista. Slator är en expertorganisation inom språkbranschen som rapporterar om händelser, teknisk utveckling och affärsverksamheten inom språk- och översättningsbranschen. Slators lista delar in företagen i fyra kategorier på grundval av omsättning: Super Agencies, Leader, Challenger och Boutique. Lingsoft tillhör kategorin Challenger där omsättningen ligger på 8–25 miljoner dollar. 

Etiketter
Back to news