Lingsoft jo 10 vuotta 100 suurimman kielipalveluyrityksen joukossa

Lingsoft on tänäkin vuonna sekä Nimdzi Insightsin että CSA Researchin Top100-listoilla. Nimdzi Insights ja CSA Research ovat yhdysvaltalaisia kielipalvelu- ja kieliteknologia-alaan erikoistuneita markkinatutkimusyrityksiä, jotka tarjoavat myös konsulttipalveluja kansainvälisillä markkinoilla toimiville kielipalveluyrityksille. Kumpikin yritys tuottaa vuosittain kielipalvelualan ranking-listan sadasta suurimmasta yrityksestä markkinatutkimuksensa perusteella.

Lingsoft on kummallakin listalla ainoa suomalainen yritys. CSA Researchin listalla Lingsoft on ollut jo 10 vuotta peräkkäin! Top100-listan lisäksi CSA Research koostaa myös alueelliset top-listat, joista Pohjois-Euroopan listauksessa Lingsoft on 25 suurimman joukossa.

Lisäksi Lingsoft on Slatorin Language Service Provider Index -listalla. Slator on kielialan asiantuntijaorganisaatio, joka uutisoi kieli- ja käännösalan tapahtumista, teknologisesta kehityksestä ja liiketoiminnasta. Slatorin listalla yritykset jaetaan liikevaihdon perusteella neljään kategoriaan: Super Agencies, Leader, Challenger ja Boutique. Lingsoft kuuluu Challenger-kategoriaan, jossa liikevaihto on 8–25 miljoonaa dollaria. 

Avainsanat
Palaa uutisiin