SANELUNPURKUPALVELUITA TERVEYDENHUOLLOLLE

Potilaskertomusten kirjausten tulee olla terveydenhuollon ja asiakkaiden käytettävissä nopeasti, luotettavasti ja virheettöminä - kiireisimmillään jopa muutamassa minuutissa.

Autamme terveydenhuollon organisaatioita tuottamaan laadukasta potilasdokumentaatiota joustavasti ja kustannustehokkaasti
Räätälöimme terveydenhuollon tekstinkäsittelypalvelumme asiakkaan tarpeisiin sopivaksi, olipa kyseessä kokonaan ulkoistettu sanelunpurkupalvelu, kiire- ja loma-aikojen ylivuotopalvelu tai päivystysaikainen palvelu.

Joustavaa ja ammattitaitoista palvelua

Terveydenhuollossa jokaisesta potilaskäynnistä syntyy kirjaus potilaskertomukseen - yksin Suomessa siis miljoonia kirjauksia vuodessa. Suurin osa kirjauksista tehdään sanelemalla, jonka jälkeen tekstinkäsittelijät purkavat ne tekstiksi. 

Potilaiden ja sanelujen määrä vaihtelee vuoden- ja vuorokaudenajasta riippuen paljon, jolloin tekstinkäsittelijöiden työn ajoittaminen saattaa olla  haasteellista. Viivästynyt potilaskertomus hidastaa koko hoitoprosessia. Ratkaisuna aikataulu- ja kysyntävaihteluihin toimii ulkoistettu sanelunpurkupalvelu. 
Ulkoistettu sanelunpurku toimii yhtä sujuvasti kuin organisaation sisälle keskitetty palvelu. Puramme sanelut suoraan asiakkaan potilastietojärjestelmään tietoturvallisen etäyhteyden yli. 

Käytössä alan parhaat työkalut

Perinteinen sanelunpurku on manuaalista, aikaa vievää työtä, ja kiireessä purettuihin teksteihin saattaa jäädä virheitä. Virheet puolestaan saattavat aiheuttaa väärinymmärryksiä hoitopolun varrella.

Lingsoftin tavoitteena on tuottaa maailman parasta virheetöntä potilasdokumentaatiota, josta hyötyvät sekä potilaat että terveydenhuollon ammattilaiset ja organisaatiot.

Olemme kehittäneet sanelunpurun kokonaisprosessissamme vastaamaan alan haasteisiin. Lingsoftin sanelunpurussa hyödynnetään selainpohjaista järjestelmää, johon on koottu työkaluja niin sanelunpurkajan, operatiivisen johdon kuin taloushallinnonkin tarpeisiin, jotta asiakas saisi palvelun mahdollisimman tehokkaasti ja laadukkaasti.

Ota yhteyttä