Lingsoft Speech Service - Puheentunnistus terveydenhuollossa

Terveydenhuollossa sanelujen purkaminen ja tietojen kirjaaminen potilastietojärjestelmään on jokapäiväistä työtä, jonka pitää samaan aikaan olla sekä nopeaa että ehdottoman tarkkaa.

Lingsoft Speech Service -puheentunnistusjärjestelmän avulla potilas- ja asiakaskirjaukset syntyvät tehokkaasti, laadukkaasti ja tietoturvallisesti.

Lingsoft Speech Service muuntaa sanelusi tekstiksi lähes reaaliajassa, kirjauksesi potilastietojärjestelmään ovat heti potilaan ja kollegoiden käytettävissä ja aikaasi jää enemmän olennaiseen: potilaan kohtaamiseen ja hoitotyöhön.
 

Puheentunnistus sanelusta tekstiksi sekunneissa

Kattava terveydenhuollon sanasto

Käytä selaimessa tai työpöytäsovelluksella

Tietoturvallinen, kotimainen pilvipalvelu

Puheentunnistuksen hyödyntäminen terveydenhuollossa

Puheentunnistukseen yhdistetyt laatutyökalut parantavat terveydenhuollon kirjausten laatua ja tarkkuutta sekä nopeuttavat tiedonjakamista. Ne vapauttavat myös aikaa varsinaiseen hoitotyöhön.

Voit käyttää palvelua suoraan nettiselaimessa tai omalle koneellesi asennettavalla sovelluksella. Tarvittaessa voit sanella suoraan kohdejärjestelmään.

Lingsoft Speech Service ymmärtää aidosti suomen kieltä ja terveydenhuollon ammattisanastoa. Puhe muuntuu tekstiksi lähes reaaliajassa, ja voit ohjata sanelua puheellasi. Voit halutessasi tallentaa järjestelmään omia vakioilmauksiasi.

Lingsoft Speech Service on luotettava kotimainen palvelu. Se perustuu Lingsoftin laaja-alaiseen osaamiseen kieliteknologioiden alalla ja sitä kehitetään jatkuvasti entistäkin paremmaksi.

Palvelimien konesalit sijaitsevat turvallisesti Suomessa, ja asiakasdatan käsittelyssä noudatetaan kaikkia GDPR:n vaatimuksia.

Puheentunnistusjärjestelmä takaa tarkan tunnistustuloksen

Lingsoftin valmiiksi räätälöimä terveydenhuollon kielimalli takaa markkinoiden parhaan puheentunnistustuloksen.

Potilaskirjaukset laadukkaasti suoraan potilastietojärjestelmään

Kattavat ja laadukkaat potilaskirjaukset parantavat ymmärrettävyyttä ja mahdollistavat terveystiedon tehokkaan toisiokäytön.

 

Pyydä tarjous

Asiakkaamme sanovat

  Lingsoftin tarjoaman puheentunnistuspalvelun
        käyttöönotto oli helppoa, toimintojen käyttö
        vaivatonta ja tunnistusjälki lähes virheetöntä."

        "Ylivertaisesti paras kokeilemistani
        puheentunnistuspalveluista.”

  Mielestäni saan työn valmiiksi aika paljon
        nopeammin kuin, jos olisin kirjoittanut.

        "Asiakaspalvelu on positiivista ja saa asioita
        tapahtumaan, vaikka en tukea usein
        tarvitsekaan.”

Kiinnostaako puheentunnistus?

Laadukkaalla puheentunnistusratkaisulla sujuvoitat potilasdokumentaation tekemistä.
Kysy lisää 14 päivän ilmaisesta kokeilusta.

Ota yhteyttä

Miksi Lingsoft

Tarkka tunnistustulos

Käytössäsi 24/7

Heti valmis

Helppokäyttöinen

Lingsoftin valmiiksi räätälöimä terveydenhuollon kielimalli takaa markkinoiden parhaan tunnistustuloksen. Voit käyttää pilvipalvelua  ympäri vuorokauden. Ratkaisu ei vaadi asennuksia eikä ole paikkaan tai aikaan sidottu. Selkeä käyttöliittymä tukee sinua työssäsi ja voit ohjata sanelua puhekomennoilla.

Jatkuvasti kehittyvä

Itseoppiva järjestelmä

Tunnistaa äänesi

Enemmän aikaa asiakastyöhön

Uudet ominaisuudet ja kieliteknologian tuoreimmat innovaatiot heti käytössäsi. Halutessasi Lingsoftin Speech Service oppii tekemistäsi korjauksista. Anonymisointi tarvittaessa. Sinun ei tarvitse opettaa meille ääntäsi. Tunnemme kaikki suomen murteet. Voit keskittyä potilaskohtaamisiin, kun kirjauksiin kuluva aika vähenee.

Luotettava tietoturva

Sujuva hoitoprosessi

Laadukkaat ja kattavat potilastekstit

Asiantunteva palvelu

Konesalit sijaitsevat turvallisesti Suomessa, ja datan käsittelyssä noudatetaan eurooppalaisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Kirjauksesi ovat välittömästi potilaan ja jatkohoidon käytettävissä. Kattavat ja laadukkaat kirjaukset parantavat ymmärrettävyyttä ja mahdollistavat terveystiedon tehokkaan toisiokäytön. Palvelun taustalla on vuosikymmenten kokemus kieliteknologiaratkaisujen kehittämisestä ja toteuttamisesta.

Asiakkaidemme tarinat

Lue alta millaisia puheentunnistusratkaisuja olemme toimittaneet terveydenhuollon asiakkaillemme.


THL: Räätälöity kielimalli sujuvoittaa oikeuslääketieteellistä kirjaamista

Lingsoft tehosti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen oikeuslääketieteen saneluprosessia juuri aiheeseen räätälöidyllä omalla kielimallilla. Puheentunnistuksen avulla asiakirjojen käsittelyaikoja on saatu lyhennettyä dokumentaation laadusta tinkimättä.

Tampereen kaupunki: Laadukasta kirjaamista puheentunnistuksen avulla

Tampereen kaupungin sosiaalipalveluiden työntekijät innostuivat Lingsoft Speech Service -puheentunnistuspalvelun käytöstä asiakasdokumenttien kirjaamisessa. Kirjausten nopeutuessa ja laadun lisääntyessä käyttäjille jäi paremmin aikaa varsinaiseen asiakastyöhön.

Ota yhteyttä