Strategista tietoa toimialaseurannalla

Yrityksille strategisesti ja operatiivisesti oleellinen tieto on pirstaloitunut useisiin lähteisiin, joiden seuraaminen voi lohkaista suuren osan työajasta. Lingsoftin Agentum-palvelun avulla voidaan automatisoida tiedonkeruuseen liittyvät rutiinitehtävät.

Liiketoiminnan johtamisessa ja asiantuntijatyössä on tärkeää olla tietoinen vähintään oman toimialansa yleisistä tapahtumista ja liiketoimintanäkymistä sekä pysyä kärryillä kilpailijoidensa toiminnasta. Strategisesti ja operatiivisesti oleellinen tieto on kuitenkin pirstaloitunut useisiin lähteisiin, joiden seuraaminen sattumanvaraisesti, ilman kunnon työvälineitä voi lohkaista suuren osan työajasta tai tärkeäkin tieto saattaa jäädä kokonaan huomaamatta.

Lingsoft täydensi löydettävyyden ja tiedonhaun ratkaisuvalikoimaansa syksyllä 2017 hankkimalla media- ja toimialaseurantaan erikoistuneen Agentum Technologies Oy:n. Mukana seurasi vankkaa osaamista hakuteknologiasta. Lingsoft Agentum -palvelun avulla voidaan automatisoida tiedonkeruuseen liittyvät rutiinitehtävät ja vapauttaa asiantuntijoiden aika tuottavampaan toimintaan.

Kilpailutukset hallintaan

Lingsoftin Agentum-palvelulla on laaja asiakaskunta PK-yrityksistä pörssiyhtiöihin monilta eri toimialoilta: esimerkiksi Hartwall, Pihlajalinna, YIT ja Lassila&Tikanoja luottavat Agentumiin. Yhteistä kaikille on, että yritykset tarvitsevat ajantasaista ja oleellista tietoa operatiivisen liiketoimintansa tueksi.

Ratkaisumme haasteeseen on räätälöity, korkeatasoinen media- ja toimialaseuranta, jonka avulla yritys voi helposti saada ajantasaisen yleiskatsauksen oman toimialansa tapahtumiin. Yksi suosituimmista palveluistamme on Hilma Monitor, joka seuraa työ- ja elinkeinoministeriön HILMA-tietokantaa. Palvelua voidaan täydentää EU:n TED-hankintailmoitusten seurannalla.

Ratkaisu räätälöidään kullekin asiakkaalle lisäämällä palveluun hakukriteerit, jotka voivat olla joko hankintailmoituksen yksilöimiseen käytettäviä CPV-koodeja tai hakusanoja. Valituilla hakukriteereillä löytyneistä hankintailmoituksista lähetetään sähköpostikooste esimerkiksi kerran päivässä. Palvelun hakutuloksia voi lukea myös verkkoselaimessa.

Agentum Hilma Monitor -palvelun avulla voidaan automatisoida hankintailmoitusten manuaalinen läpikäynti. Paitsi että palvelu säästää asiantuntijoiden aikaa, takaa se myös, että yritys varmasti huomaa kaikki oleelliset kilpailutukset ja myyntimahdollisuudet. Tehokas toimialaseuranta mahdollistaa tiedolla johtamisen ja liiketoiminnan suunnitelmallisen kehittämisen.

Muita palveluitamme ovat operatiivisen tiedon seurantapalvelu Agentum Enterprise ja mediaseurantapalvelu Agentum Media Monitor. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sinun organisaatiollesi sopivin seurantapalvelu.