Laatua ja tehokkuutta terveydenhuollon prosesseihin

healthcare.jpg

Planmeca: monikielisen dokumentaation ja viestinnän kumppani

Planmeca on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista, joka on tunnettu uraauurtavasta tuotekehityksestään ja muotoilustaan. Lingsoft on toimittanut Planmecalle käännös- ja kielipalveluita vuodesta 2012. Monikielisessä dokumentaatiossa ja viestinnässä tärkeintä – ja samalla haastavinta – on varmistua, että termit ovat oikein kaikilla kielillä ja että niitä käytetään johdonmukaisesti kaikessa dokumentaatiossa ja viestinnässä.

Auria: Kullan louhintaa potilaskertomuksista

Vapaana tekstinä kirjatun potilastiedon koneellinen hyödyntäminen on haastavaa, sillä yksinkertainenkin asia voidaan ilmaista lukuisin eri tavoin. Lingsoft vastaa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tietoaltaan indeksoinnista ja tekstinlouhinnasta yhteistyössä Auria Palveluiden kanssa.

THL: Tehoa oikeuslääketieteen saneluprosessiin

Huomattava osa oikeuslääketieteen  ammattilaisten arjesta kuluu tiedon kirjaamiseen. Lingsoft toi puheentunnistuspalvelun osaksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen oikeuslääketieteen saneluprosessia. Puheentunnistuksen avulla asiakirjojen käsittelyaikoja on saatu lyhennettyä dokumentaation laadusta tinkimättä.

Tekstinkäsittelyn laatutyökalut terveydenhuollossa

Lingsoftin terveydenhuollon tekstinkäsittelijöille tarjoamat puheentunnistus- ja laatutyökaluratkaisut sujuvoittavat ammattilaisten arkea ja tekevät työnteon mielekkäämmäksi. Samalla potilasdokumentaatio tehostuu.