Lingsoft® 

Lingsoft toimittaa uuden sukupolven kielentarkistusteknologiaa Microsoftille

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Helsinki 13.5.2009 – Microsoft Corp. on valinnut Lingsoftin yhdeksi uusien kielentarkistusohjelmiensa toimittajista. Microsoft on kehittämässä uutta teknologista lähestymistapaa oikeinkirjoituksen tarkistamiseen, tavutukseen sekä tesauruksiin. Tämä teknologia on tarkoitus ottaa käyttöön tulevissa Microsoft Office -perheen tuotteissa. Lingsoft on osallistunut tähän kehitystyöhön pilottikumppanina.

"Se, että Microsoft on valinnut meidät toimittajakseen tässä työssä, on merkittävä virstanpylväs hedelmällisessä liikesuhteessamme, joka ulottuu 1990-luvulle asti", sanoo Simo Vihjanen Lingsoftista. "Se on auttanut meitä hyödyntämään kielentarkistusteknologian asiantuntemustamme ja pitänyt meidät tiiviissä yhteydessä Microsoftin uusimpien teknologioiden kehitystyöhön. Microsoftin uusissa kielentarkistusohjelmissa käytetään hyvin kiehtovaa teknologiaa."

"Lingsoftin ainutlaatuisen asiantuntemuksen hyödyntäminen on ollut keskeinen osa kieliteknologian migraatiostrategiaamme. Lingsoft on ollut yhteistyökumppanimme jo pitkään, ja on ilo tehdä yhteistyötä Lingsoftin kanssa myös uuden sukupolven kielentarkistusohjelmiemme kehityksessä", sanoo Microsoft LTT Dublinin projektipäällikkö Jerome Kilkenny.

Microsoft LTT

Microsoftin kieliteknologiatiimi, joka toimii Microsoftin Euroopan tutkimuskeskuksessa Dublinissa, vastaa kieliteknologiaratkaisujen lisensoinnista ja kehitystyön ulkoistuksesta jopa 90 kielelle. Näitä ratkaisuja käytetään monissa Microsoft-tuotteissa, kuten Windowsin Microsoft Officessa, Windows Livessä, Exchangessa ja Worksissa.

Lingsoft Oy

Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se toimittaa asiakkailleen palveluita ja ratkaisuja, esimerkiksi käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja. Mm. Microsoft Office -tuoteperheen seitsemän kielen tarkistimet tulevat Lingsoftilta. Lingsoftin tuotteet toimivat kaikissa yleisissä käyttöympäristöissä ja ohjelmistoissa. Ratkaisut perustuvat Lingsoftin itse kehittämään, maailmalla jo standardin aseman saavuttaneeseen kielen rakenneanalyysiin.

Lisätietoja

Lingsoft Oy – Simo Vihjanen
p. 044 290 1673

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.