Suurin suomalainen kielitalo

Tarjoamme ketterät käännös-, tekstitys- ja litterointipalvelut sekä monipuoliset puheentunnistus- ja tekstianalytiikkaratkaisut.

Olipa organisaatiosi haasteena kansainvälistyminen, digitaalisten palvelujen saavutettavuus, ymmärrettävyys, löydettävyys tai sisällöntuotanto, muotoilemme juuri tarpeisiinne sopivan kielipalvelu- ja ratkaisukokonaisuuden.

Käännöpalvelut, kielipalvelu, markkinointimateriaalit ja tuotedokumentaatiot, ohjelmistokäännökset, videotekstitykset, erikoisalasanastot

Käännöspalvelut

Laadukkaat, luotettavat ja ketterät käännöspalvelut ovat digiaikana keskeisessä osassa, kun yrityksesi haluaa kasvaa, kansainvälistyä ja tarjota unohtumattoman asiakaskokemuksen. Autamme sinua menestymään monikielisessä maailmassa.

Tutustu

Saavutettavuus digitaalisille sisällöille, verkkopalveluille, videotallenteille, äänitallenteille ja tiedolle

Tekstityspalvelut

Palvelut ja sisällöt digitalisoituvat. Haasteena on tuoda ne tasapuolisesti kaikkien käyttäjien ulottuville - erityistarpeista, kanavasta tai kielestä riippumatta. Lingsoftin puheentunnistusavusteisen tekstityspalvelun avulla saavutettavat videotekstitykset ja podcast-litteroinnit syntyvät ihmisen ja koneen yhteistyönä nopeasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Tutustu

Puheteknologia, automatisoitu puheentunnistus erikoisterminologeille – myös terveydenhuollolle

Terveydenhuollon ratkaisut

Autamme terveydenhuollon asiakkaitamme tuottamaan maailman parasta potilasdokumentaatiota. Laadukkaat kirjaukset syntyvät nopeasti ja kustannustehokkaasti puheentunnistuspalvelumme, digisaneluratkaisumme ja joustavien sanelunpurkupalveluidemme avulla.

Tutustu

Miksi Lingsoft?

Olette hyvissä käsissä. Yli 30 vuoden kokemus kielialalta, kattava kielipalveluvalikoimamme, monipuoliset kieliteknologiaratkaisumme sekä aito halu ja kyky ymmärtää asiakkaamme tarpeita takaa laadukkaan lopputuloksen.

Lingsoft on täyden palvelun kielitalo

Olemme Suomen ja Pohjoismaiden johtava kokonaisvaltaisten kielipalvelujen ja kieliteknologiaratkaisujen toimittaja. Tarjoamme monipuolisia palveluja ja ratkaisuja sekä puhutun että kirjoitetun kielen analyysiin, käsittelyyn, tuottamiseen ja hallintaan.

Käännöspalvelut, videotekstitykset, sisällöntuotanto

Haluamme ymmärtää jokaisen asiakkaamme liiketoiminnan tarpeet ja luoda ratkaisun tai palvelukokonaisuuden, joka tuottaa arvoa juuri sinun organisaatiollesi.

Emme tyydy tavanomaiseen, vaan uskallamme ajatella ja tehdä toisin, olipa kyseessä räätälöity käännöspalvelu, automatisoitu monikielinen sisällöntuotantoprosessi, sovelluksen lokalisointi, videoklippien tekstitys, haastattelujen tai sanelujen litterointi, teksti- ja AV-aineistojen analyysi, datan anonymisointi, asiakaspalvelun automaatio, puheohjattu käyttöliittymä, tekstien asiasanoittaminen tai brändikielen hallinta.

Älykäs teknologia apunasi

Ratkaisumme perustuvat Lingsoftin omiin, maailmanlaajuisesti tunnettuihin ja tunnustettuihin kielianalyysiteknologioihin, tuoreimpaan tekoälytutkimukseen sekä kansainvälisiin standardeihin. Jatkuva kehitys on vahvuutemme: kehitämme, kokeilemme ja käytämme kieliteknologiaa myös omissa kielipalveluissamme. Meillä ihmiset ja koneet tekevät töitä yhdessä: älykäs teknologia yhdistyy asiantuntijatyöhön ja joustavaan ja ketterään asiakaspalveluun. Näin autamme asiakkaitamme ottamaan organisaation kielen hallintaan ja luomaan tuottoa sen kielelliselle pääomalle.

Kokonaisvaltainen kielipalvelukumppanisi

 

Lingsoft tarjoaa kaikki tarvitsemasi kielipalvelut saman katon alta. Autamme ratkaisemaan kielellisen saavutettavuuden pulmat, olipa kyseessä monikielisyys, videotekstitykset tai hyvä virkakieli. Näin viestisi kuuluu - kaikissa kanavissa, kaikilla kielillä, kaikille.

Ota yhteyttä

Kielellinen saavutettavuus: käännöspalvelut, käännös, lokalisointi, versiointi, internationalisointi, hakukoneoptimointi, tekstitys, asiasanoitus, kuvailu, rikastus, editointi ja oikoluku.

Jopa 130 kieliyhdistelmää

Meiltä saat nettisivukäännökset, monikieliset markkinointimateriaalit ja tuotedokumentaatiot, ohjelmistokäännökset, videotekstitykset, erikoisalasanastot ja kielenhallinnan työkalut - tai vaikkapa yrityksesi tarpeisiin opetetun tietoturvallisen konekäännösratkaisun.

Tutustu käännöspalveluihin

Kielipalvelut: nettisivukäännökset, monikieliset markkinointimateriaalit ja tuotedokumentit, ohjelmistokäännökset, kielenhallinnan työkalut ja konekäännös

Uutiset

Lingsoft jatkaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen käännöskumppanina

Lingsoft on voittanut Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tekemän julkisen käännöspalvelujen kilpailutuksen, joka koostuu kolmesta osa-alueesta: yleiset sote-alan käännökset, sote-tiedonhallinnan käännökset ja oikeuslääketieteen käännökset. Käännöstyössä tärkeimmät kieliparit ovat suomi-ruotsi ja suomi-englanti, mutta tarpeen mukaan Lingsoft toimittaa käännöksiä kaikilla THL:n tarvitsemilla kielillä, esimerkiksi saamen kielellä, viroksi tai arabiaksi. Tarvittavista kielistä käännetään myös suomeen päin.

Necoverse-hanke ylittää laivanrakennuksen maa- ja kielirajat virtuaalitodellisuudella

The Necoverse project creates virtual environments to support shipbuilding. Graphical drawing of the shipyard: two large cranes and a modern cruise ship to be built.

Lingsoft osallistuu kaksivuotiseen Necoverse-hankkeeseen, jossa luodaan virtuaaliteknologian avulla telakan ja laivanrakennuksen koulutus-, suunnittelu- ja etätoimintoja varten erilaisia vuorovaikutteisia virtuaaliympäristöjä.

Necoverse-hanke on osa Meyer Turun NEcOLEAP-veturiekosysteemiä, jonka tavoitteena on luoda ilmastoneutraali risteilylaivakonsepti. Ei riitä, että itse laiva on ilmastoneutraali, vaan myös sen rakennusprosessin ja -ympäristön on päästävä samaan tavoitteeseen.

Blogi

Miksi todella hyvä kielentunnistustyökalu on tarpeen tekoälyn kouluttamisessa?

 

Lingsoftilla on akateemiset juuret, sillä yrityksen perusti vuonna 1986 kaksi Helsingin yliopiston professoria, Fred Karlsson ja Kimmo Koskenniemi. Yhteistyö suomalaisten ja muiden pohjoismaisten tutkimusorganisaatioiden kanssa tehokkaiden kieliteknologiaratkaisujen kehittämiseksi pohjoismaisille kielille on aina ollut tärkeä osa Lingsoftin strategiaa.

Ainoa suomalainen sadan suurimman joukossa

Nimdzi TOP 100 Largest Language Service Providers in the World 2023

Yhdysvaltalainen Nimdzi Insights -markkinatutkimusyritys julkaisee joka vuosi laajan tutkimusraportin kielipalvelualan trendeistä. Vuonna 2023 Lingsoft on ainoa suomalainen toimija maailman sadan suurimman kielipalveluyrityksen joukossa.

Käännöstyöt, saavutettavuuspalvelut, puheentunnistusratkaisut

Kaikki kielipalvelut käännöksistä kielenhallinnan ratkaisuihin ovat vain yhden yhteydenoton päässä.

Pyydä tarjous

Käännöstyöt, tulkkaukset, saavutettavuuspalvelut, AV-kääntäminen