Lingsoft tutkitusti maailman suurimpien kielipalveluyritysten joukossa

Yhdysvaltalainen konsulttiyritys Nimdzi on julkaissut  raporttinsa vuoden 2021 sadasta maailman suurimmasta kielipalveluyrityksestä. Raportti perustuu kyselytutkimuksiin ja yritysten julkistettuihin taloustietoihin. Tässä raportissa Lingsoft on mukana ainoana suomalaisyrityksenä maailman sadan suurimman kielipalvelutoimittajan joukossa. Lingsoft on säilyttänyt asemansa TOP100-listalla jo useamman vuoden ajan. 

Lingsoft löytyy myös Slatorin kansainväliseltä 2021 Language Service Provider Index-listalta ( LSPI) 67. sijalta yli 180 kielipalveluyrityksen joukosta. Slator on kielialan asiantuntijaorganisaatio,  joka uutisoi kieli- ja käännösalan uutisista, teknologisesta kehityksestä ja liiketoiminnasta (https://slator.com/). 

Slatorin luettelossa maailman suurimmat kielipalveluyritykset järjestetään liikevaihdon perusteella ja ne jaetaan neljään kokoluokkaan: Super Agencies, Leader, Challenger ja Boutique. Lingsoft sijoittui kolmanteen Challenger-luokkaan, jossa yritysten liikevaihto on 8 – 25 miljoonaa dollaria.
 

Palaa uutisiin