Lingsoft mukana #KIELI2019-konferenssissa

Lingsoft on mukana, kun Suomen kielipalveluyritykset SKY ry järjestää 5.9.2019 #KIELI2019-konferenssin Finlandia-talolla. Paikan päällä puhujana on mm. Lingsoftin CTO Juha Tarvainen aiheesta "Kieliteknologia tekoälyn mahdollistajana". 

#KIELI2019 on nimensä mukaisesti konferenssi, joka keskittyy kieleen ja kielipalveluihin vuonna 2019 ja tulevaisuudessa. Konferenssin järjestäjä SKY ry edustaa suomalaisia ja Suomessa toimivia kielipalveluyrityksiä. Sen yksi päätavoite on tehdä eri kielipalveluja ja niitä tarjoavia yrityksiä tunnetuksi.

#KIELI2019-konferenssin teema on ”KIELIBISNES – BISNESTÄ KIELESTÄ”. Teemalla halutaan tuoda esiin kielen merkitys taiteen ja kulttuurin lisäksi myös liiketoiminnassa aikana, jona monikielisyydestä on tullut monen yrityksen arkea ja avain menestykseen.

#KIELI2019 tarjoaa kiinnostavia esityksiä ja keskusteluja kaikille kielipalvelualan toimijoille: asiakkaille, palveluntarjoajille, asiantuntijoille ja yhteistyökumppaneille. Konferenssi tarjoaa mahdollisuuden saada tietoa, löytää yhteystyökumppaneita sekä kehittää oman yrityksen toimintaa ja henkilöstön ammattitaitoa.

Palaa uutisiin