Paavo Nurmi Games: Lingsoft yksi pääsponsoreista, toteuttanut tapahtuman kielipalvelut jo 10 vuoden ajan

Taustalla tummennettu kuva pikajuoksijan jaloista radalla lähtötelineissä. Edustalla keltainen Paavo Nurmen juoksijahahmo, suurella "PNG Paavo Nurmi Games 2023 Since 1957" logo. Oikeassa yläkulmassa keltapohjainen Lingsoftin logo.

Kielipalvelutalo Lingsoft Oy on ollut Paavo Nurmi Games -kisojen yksi pääyhteistyökumppaneista jo vuodesta 2013 lähtien. Lingsoft vastaa tapahtuman kaikista kielipalveluista ja paavonurmi.fi –sivuston kahdeksasta kieliversiota. 

Lingsoftin tuottama Paavo Nurmi One-Hour Words –sanasto johdattaa kisojen yleisön, median ja muut yhteistyökumppanit mestarin maailmaan. Roope Lipastin ja Pekka Hurmeen kokoama Nurmi-sanasto on nopea ja kepeä tietoisku Paavo Nurmen elämästä ja saavutuksista. Sen voi ladata maksutta kirjoittamalla hakukentään ”Paavo Nurmi” osoitteessa https://www.ellibs.com/fi/ 

Paavo Nurmi on edelleen yksi tunnetuimmista suomalaisista maailmalla. Lingsoft on yhteistyössä Paavo Nurmi Gamesin, ja sen muiden yhteistyökumppanien kanssa valmistautumassa jo Pariisin kesäolympialaisiin 2024, jolloin tulee kuluneeksi 100 vuotta olympiahistorian merkittävimpiin saavutuksiin kuuluvien Nurmen viiden kultamitalin saavuttamisesta vuoden 1924 Pariisin olympiakisoissa. 

Yle välittää tämän vuoden kovatasoiset Paavo Nurmen yleisurheilukisat tänään tiistaina 13.6.2023 Areenassa, TV2:ssa ja Puheella. Lingsoft on toimittanut Ylelle ohjelmatekstityspalveluja vuodesta 2011 alkaen. 

Lisää tietoa Lentävän Suomalaisen olympiasankarin elämästä löytyy 9 eri kielellä osoitteessa https://paavonurmi.fi/ 

Lisätietoja kisoista: https://paavonurmigames.fi/ 

Ja upeasta urheilijakattauksesta: https://www.tilastopaja.eu/png/2023/ 

Lingsoft toivottaa kaikille hyvää Paavo Nurmi Games -kisapäivää! 
 

Back to news