Lingsoft® 

Lingsoftille käännössopimus Euroopan parlamentin kanssa

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Lingsoft-konserniin kuuluva PasaNet Oy on solminut kesäkuussa 2008 merkittävän käännöspalvelusopimuksen Euroopan parlamentin kanssa. Yritys voitti Euroopan parlamentin lokakuussa 2007 järjestämän tarjouskilpailun ja toimittaa kyseisen kilpailutuksen perusteella käännöksiä parlamentin lisäksi myös Euroopan talous- ja sosiaalikomitealle ja alueiden komitealle sekä Euroopan tilintarkastustuomioistuimelle.

Sopimus kattaa käännöspalvelut kuudestatoista Euroopan unionin virallisesta kielestä suomeen. Palvelut koskevat Euroopan unionin toimintaan ja sen kannalta merkityksellisiin aiheisiin liittyvien tekstien, hallinnollisten asiakirjojen, teknisten tekstien sekä muiden Euroopan unionin toimielinten laatimien asiakirjojen kääntämistä, muokkaamista ja tarkastamista.

Lingsoftin käännös- ja lokalisointiyksikkö on Euroopan parlamentin ainoa kyseisten tekstityyppien suomen kielen toimittaja. Käännössopimuksen arvo on 3,9 miljoonaa euroa ja se astui voimaan 1.7.2008. Sopimus on voimassa seuraavat 4 vuotta.

”Sopimus vahvistaa Lingsoftin vankkaa asemaa EU-käännösten ja julkishallinnon käännösten toimittajana. Meillä on käännöspalvelusopimukset myös Euroopan komission, Euroopan unionin elinten käännöskeskuksen sekä usean Suomen ministeriön ja viraston kanssa. Kehittämämme EU-kielentarkistin ja uusi tehokas projektinhallintajärjestelmämme tukevat osaltaan näiden tärkeiden asiakkuuksien menestyksellistä hoitoa. Olemme hyvin iloisia, että yhteistyömme myös Euroopan parlamentin kanssa jatkuu tiiviinä,” sanoo Lingsoft-konsernin toimitusjohtaja Juhani Reiman.

Lingsoft

Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se toimittaa asiakkailleen palveluita ja ratkaisuja, joihin kuuluu esimerkiksi käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja.

Lisätietoja


Riikka Mäkinen
EU-projektipäällikkö
p. 0400- 352 182

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.