Lingsoft® 

Kirjoittajan ja taittajan mainiot apuvälineet

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Lingsoftilla on monia ratkaisuja oikolukuun, tavutukseen, kieliopintarkistukseen ja tyylintarkistukseen. Lisäksi sanastot ja synonyymisanastot tukevat näitä ratkaisuja, ja ne voivat olla muutenkin avuksi tekstintuottajille.

Lingsoftin osaamiseen törmäät jo Microsoftin Office -tuotteiden kielentarkistuksessa. Lingsoft tuottaa Microsoftille kuuden eri kielen tarkistimet. Jos haluat vielä tarkemman, räätälöidyn tarkistimen, voit hankkia sen suoraan Lingsoftilta. Omat, jopa asiakaskohtaisesti räätälöidyt tarkistimet voimme sujuvasti istuttaa Word-ympäristöön. Adoben kirjoitus- ja taittotyökalujen käyttäjille tarjoamme lisäksi omat tarkistusohjelmansa.

Lingsoftin sanastot ovat mm. kielentarkistimiemme taustalla. Sanastoja voidaan myös räätälöidä asiakaskohtaisesti, ja esimerkiksi synonyymisanaston avulla voidaan luoda joustavasti toimiva, taivuttava etsi ja korvaa -toiminto.

Case: työnkulku mainostoimistossa >>>
Case Svefix >>>

<<< Edellinen | Takaisin | Seuraava >>>

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.