Lingsoft® 

Etsiminen ja tiedonhallinta, luokittelu ja tiedonlouhinta

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Markkinointiviestintää toteuttavien toimistojen on käytettävä runsaasti eri lähteitä tiedon keräämiseen, esimerkkien hakemiseen ja erilaisten asioiden varmistamiseen. Hakupalvelut ovat viime vuosina jo parantuneet, ja ne paranevat koko ajan entisestään. Oma arkistokin saadaan pidettyä ajan tasalla kovalla työllä ja johdonmukaisella toiminnalla. Lingsoft voi parantaa hakujen onnistumista ja tehostaa arkistointia.

Lingsoftin avulla haku ymmärtää selvää suomea ja ottaa huomioon esimerkiksi suomen sanojen eri taivutusmuodot. Synonyymisanastojen ja tesaurusten avulla voimme laajentaa hakua löytämään myös muita samaa tarkoittavia sanoja tai termejä. Indeksoinnilla ja oikealla optimoinnilla voimme tehostaa hakuja huomattavasti verrattuna normaaleihin, kaupallisiin hakukoneisiin.

Lingsoftilla on erilaisia tuotteita, sekä kevyitä että raskaita ratkaisuja etsimiseen, tiedonhallintaan, luokitukseen ja tiedonlouhintaan. Lue lisää täältä.

<<< Edellinen | Takaisin | Seuraava >>>

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.