Lingsoft® 

Lingsoft Proofreader for Health and Clinical Texts (Finnish)

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Lingsoft Proofreader for Health and Clinical Texts on toimialakohtainen suomen kielen kielentarkistin, jonka tarkoituksena on helpottaa terveydenhuoltoon ja lääketieteeseen liittyviä tekstejä kirjoittavien ja kääntävien työtä ja parantaa tällaisten tekstien laatua.
Katso esitys

Lingsoft Proofreader for Health and Clinical Texts sisältää kymmeniätuhansia keskeisiä suomenkielisiä lääketieteen, hoitoalan, kemian ja farmasian termejä. Se tunnistaa lähes 100 % tyypillisten terveysalan ja lääketieteen tekstien termeistä. Se kattaa hyvin sairauksien nimet, samoin lääketieteellisten hoitojen ja testien nimet.

Samaiset termit sanaluokkineen sekä yhdyssana- ja taivutussääntöineen on sisällytetty myös kieliopin- ja tyylintarkistimeen, joka siten löytää virheet myös lauseista, joissa näitä termejä on käytetty.

Lingsoft Proofreader for Health and Clinical Texts on kehitetty yhdessä lääke- ja hoitotieteen informatiikan tutkijoiden kanssa, ja sitä on testattu yliopistollisen keskussairaalan kirjoitusprosessissa.

Järjestelmävaatimukset

  • Käyttöjärjestelmä: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
  • Tekstinkäsittelyohjelma: Microsoft Office 2007, Microsoft Office 2003. Toimii Wordin lisäksi myös Outlookissa, Excelissä ja PowerPointissa.
  • Samat tarkistinmoduulit voidaan integroida esimerkiksi potilastietojärjestelmien editoreihin. Kysy lisää Lingsoftin myynnistä.

KäyttöopasHaluatko katsoa myös esityksen Lingsoftin terveydenhuollon saneluihin tarkoitetusta puheentunnistimesta?
Katso esitys

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.