Ett av de största språkhusen i Norden

Vi erbjuder smidiga översättnings-, textnings- och transkriberingstjänster samt mångsidiga lösningar för taligenkänning och textanalys.

Oberoende av vilka utmaningar din organisation står inför – internationalisering, tillgänglighet i digitala tjänster, begriplighet, sökbarhet eller innehållsproduktion – skapar vi en helhetslösning av språktjänster som passar just era behov.

Käännöpalvelut, kielipalvelu, markkinointimateriaalit ja tuotedokumentaatiot, ohjelmistokäännökset, videotekstitykset, erikoisalasanastot

Översättningstjänster

Pålitliga och smidiga översättningstjänster av hög kvalitet spelar en central roll i den digitala eran när ditt företag vill växa, bli mer internationell eller erbjuda en oförglömlig kundupplevelse. Vi hjälper dig att lyckas i en flerspråkig värld.

Bekanta dig med våra tjänster

Saavutettavuus digitaalisille sisällöille, verkkopalveluille, videotallenteille, äänitallenteille ja tiedolle

Tillgänglighet: undertextning

Tjänster och innehåll digitaliseras. Utmaningen är att trygga lika tillgänglighet för alla användare – oberoende av särskilda behov, kanal eller språk. Lingsofts textningstjänst använder taligenkänning för att skapa undertexter och podcast-transkriberingar av hög kvalitet snabbt och kostnadseffektivt i samarbete mellan människa och maskin.

Bekanta dig med våra tjänster

Puheteknologia, automatisoitu puheentunnistus erikoisterminologeille – myös terveydenhuollolle

Lösningar för hälsovården

Vi hjälper våra kunder inom hälsovården att producera världens bästa patientdokumentation. Med vår taligenkänningstjänst, våra lösningar för digital diktering och våra transkriberingstjänster blir arbetet med att göra anteckningar i patientjournaler snabbare och kostnadseffektivare. Textanalys ökar möjligheterna för fortsatt användning av patientuppgifter och hjälper skapa begripligare patientjournaler.

Bekanta dig med våra tjänster

Varför Lingsoft?

Ni är i goda händer. Över 30 års erfarenhet av språkbranschen, ett omfattande utbud av språktjänster och mångsidiga språkteknologilösningar samt en genuin vilja och förmåga att förstå våra kunders behov garanterar ett slutresultat av hög kvalitet.

Lingsoft är ett fullserviceföretag inom språkteknologi

Vi är den ledande leverantören av heltäckande språktjänster och språkteknologilösningar i Finland och Norden. Vi erbjuder mångsidiga tjänster och lösningar för analys, bearbetning, produktion och hantering av såväl talat som skrivet språk.

Översättningstjänster videotextning, innehållsproduktion

Vi vill förstå varje kund och vilka behov deras affärsverksamhet medför. Tillsammans skapar vi en lösning eller en servicehelhet som ger värde åt just din organisation.
Vi nöjer oss inte med det vanliga, utan vågar tänka och göra annorlunda, oavsett om det handlar om en skräddarsydd översättningstjänst, en automatiserad process för flerspråkig innehållsproduktion, programlokalisering, undertextning av videoklipp, transkribering av intervjuer eller dikteringar, analys av textmaterial eller audiovisuellt material, anonymisering av data, automatisering av kundservice, användargränssnitt med talstyrning, indexering av texter eller hantering av varumärkesspråk.

Smart teknologi till din hjälp

Våra lösningar bygger på Lingsofts egna, globalt kända och erkända tekniker för språkanalys, på de senaste forskningsresultaten inom artificiell intelligens samt på internationella standarder. Kontinuerlig utveckling är vår styrka: vi utvecklar, testar och använder språkteknologi även i våra egna språktjänster. Hos oss arbetar människor tillsammans med maskiner: smart teknologi kombineras med expertarbete samt flexibel och smidig kundservice. På det sättet hjälper vi våra kunder att ta kommandot över organisationens språk och få avkastning på sitt språkliga kapital.

Din partner inom heltäckande språkservice

 

Lingsoft erbjuder alla språktjänster du behöver under samma tak. Vi hjälper dig med att lösa problem med språklig tillgänglighet, vare sig det är fråga om flerspråkighet, videotextning eller korrekt ämbetsspråk. Gör din röst hörd – till alla, i alla kanaler och på alla språk.

Kontakta oss

Kielellinen saavutettavuus: käännöspalvelut, käännös, lokalisointi, versiointi, internationalisointi, hakukoneoptimointi, tekstitys, asiasanoitus, kuvailu, rikastus, editointi ja oikoluku.

130 olika språkkombinationer

Vi erbjuder översättningar av webbsidor, flerspråkigt marknadsföringsmaterial och produktdokumentation, programvaruöversättningar, videotextning, ordlistor för specialbranscher och verktyg för språkhantering – till exempel en säker maskinöversättningslösning tränad utifrån just ditt företags behov.

Bekanta dig med våra översättningstjänster

Kielipalvelut: nettisivukäännökset, monikieliset markkinointimateriaalit ja tuotedokumentit, ohjelmistokäännökset, kielenhallinnan työkalut ja konekäännös

Nyheter

Lingsoft har gjort sin uppsättning nordiska NLP-verktyg tillgängliga via European Language Grid (ELG)

Målet med ELG-plattformen är att vara den främsta plattformen för europeisk språkteknologi och att tillhandahålla ett enkelt sätt att integrera språkteknologi i andra lösningar. ELG ger tillgång till hundratals kommersiella och icke-kommersiella språkteknologier för alla europeiska språk, både verktyg och tjänster samt datamängder och resurser.

Blogg

Maskinöversättning: gott, ont eller ”lagom fult”?

Under de senaste åren har en ny generation maskinöversättningar som bygger på artificiell intelligens revolutionerat vanliga konsumenters vardag och arbetet inom professionell översättning. Automatisk översättning finns tillgänglig i webbtjänster och i plattformar för sociala medier, där den ofta hjälper användaren att förstå vad i innehållet som är relevant. Ibland leder dock automatiska översättningar till missförstånd, frustration eller till och med genans, vilket gör att både kundupplevelsen och bilden av organisationens varumärke blir lidande.

Hur beställer jag en bra översättning? Kundens checklista

Håller du på att expandera din verksamhet på den globala marknaden eller borde ditt innehåll vara tillgängligt för en flerspråkig kundkrets? Med en översättning av hög kvalitet säkerställer du att ditt budskap når dina målgrupper. 

Är beställning av översättningar något nytt för dig? Här har vi sammanställt en checklista för hur du beställer en bra översättning:

Varför bör man beställa översättningar hos en översättningsbyrå?

Det är lockande att ordna översättningarna själv, inom företaget, för att minska kostnaderna, i synnerhet om det finns språkkunniga medarbetare. Det är dock bra att komma ihåg att en översättning som produceras internt kostar lika mycket som den arbetstid som läggs ner på den. Dessutom kan översättningsarbetet hindra medarbetare från att utföra sina kärnuppgifter. I det här blogginlägget har vi sammanställt bra anledningar till att anlita en översättningsbyrå.

Enda finländska företaget bland hundra största

Lingsoft, Top 100 Largest language service providers in the world, LSP

Det amerikanska marknadsforskningsföretaget Nimdzi Insights publicerar varje år en omfattande forskningsrapport om trenderna inom språktjänstbranschen. Lingsoft är den enda finländska aktören bland de hundra största språkserviceföretagen i världen 2021.

Översättningsarbeten, tillgänglighetstjänster, lösningar för taligenkänning

Alla språktjänster, från översättningar till olika lösningar för språkhantering, är bara ett klick bort.

Begär offert

Käännöstyöt, tulkkaukset, saavutettavuuspalvelut, AV-kääntäminen