Lingsoft partner på IBM:s evenemang Think Helsinki 29.10.2019

IBM Think Summit tapahtumalogo, jossa teksti Think ja värikkäitä palloja

Lingsoft är en av samarbetspartnerna i IBM:s Think Helsinki 2019-evenemang. Årets tema är "Let's Put Smart to Work". Som besökare på evenemanget kommer du att lära sig om de senaste innovationerna och få nya upplevelser från det senaste inom teknologi. Förutom artificiell intelligens, data och teknik, berörs också aktuella och relevanta teman, såsom hållbar och ansvarsfull utveckling.

Lingsoft har tillhandahållit stöd för svenska och finska i IBM Watson Explorer-plattform med hjälp av våra språkanalysteknologier sedan sommaren 2018. Partnerskapet innebär ett unikt mervärde i våra tjänster och lösningar för våra kunder. Partnerskapet öppnar nya dörrar för både textanalys och röstassisterade tjänster för de nordiska språken.

Välkommen till Think Helsinki för att höra mer! Du träffar oss i vår egen pop-up-avdelning. Kom och upplev själv hur kombinationen av Lingsoft och IBM-teknologi kan hjälpa dig att analysera textdata. Under dagen kommer vi också att introducera vår taligenkänningslösning, som har utvecklats av Lingsoft i samarbete med ledande taligenkänningsexperter i Finland. Våra lösningar för taligenkänning är baserade på maskininlärning och djupa neurala nätverk (deep learning).

Think Helsink kommer att hållas på Helsingfors Messukeskus utställnings- och konferenscenter den 29 oktober 2019. Inträdet är gratis, men du måste registrera dig på IBM:s hemsida.