Lingsoft enda finländska företag på listan över världens 100 största språktjänstföretag

Amerikanska konsultföretaget Nimdzi Insights LLC har publicerat en omfattande rapport över världens största språktjänstföretag utifrån intervjuer och undersökningar. Lingsoft är med på listan över världens 100 största språktjänstföretag som enda finländska företag. 

Lingsoft har stigit med fem platser från förra året, och vi är nu världens 80:e största språktjänstföretag med en omsättning på cirka 12,8 miljoner euro (14,5 miljoner dollar). Dessutom är Lingsoft ett av de 30 företag med en omsättning över 10 miljoner dollar (8,8 miljoner euro) som ökade sin omsättning snabbast. 

Lingsoft tackar sina fler än 900 kunder för företagets framgång och tillväxt samt för ett fortsatt förtroende. Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och våra lösningar för att kunna erbjuda våra kunder ännu bättre språktjänster och -lösningar samt fortsätta växa som ett av de största språkföretagen i såväl Norden som hela världen. 

Nimdzi Insights LLC är ett konsultföretag som stöder och undersöker marknadsföringen inom språkbranschen. Rapporten ”Ranking 2019: Top 100 Language Services Companies” kan laddas ner på adressen https://www.nimdzi.com/2019-nimdzi-100/

Mer information: Ilona Eloranta, kundchef, tfn +358 40 573 6778