Lingsoft® 

Lingsoft Vastaaja Skypelle

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Lingsoft Vastaajalla voit jättää helposti viestin Skypeen, kun poistut koneen ääreltä tai et voi vastata puheluihin. Viestin luomiseen käytetään Lingsoftin Web-pohjaista puhesynteesiä. Sovellus on ilmainen ja jokaisen vastaajaviestin perään liitetään lyhyt kaupallinen viesti.

>> Lataa tästäAsennus

Tuplaklikkaa asennustiedostoa LsAM.sparc. Tämä asentaa Lingsoft Vastaajan Skypen Ekstrat-valikkoon ja käynnistää vastaajan. Asennuksen poistaminen onnistuu Skypen valikosta Työkalut / Ekstrat / Järjestele Ekstrat. Voit käyttää sovellusta myös ilman asennusta.

Käynnistys ja käytön salliminen

Jotta puheluihin voidaan vastata, on Windowsin oltava aina päällä, eli Windowsin virranhallinta-asetuksissa on virrankäyttömallina "Aina päällä" tai vastaava. Jos jokin muu virrankäyttömalli on käytössä, Lingsoft Vastaaja kysyy käynnistyksen yhteydessä, voidaanko se vaihtaa sopivaksi.

Kun sovellus käynnistetään, sen on sallittava käyttää Skypeä. Skype (versio 3) ilmoittaa tästä viestillä

LsAM.exe
wants to use Skype
Klikkaamalla tästä
hyväksy/hylkää


Tämän jälkeen klikkaa Skypen tilaikkunassa linkkiä

1 Laajennusvaltuutus
LsAM.exe

Käyttö


  • Kirjoita vastaajaviesti teksti-ikkunaan ja valitse Muuta viesti puheeksi. Viesti tallentuu samalla tiedostoon LsAM.txt. Halutessasi voit kuunnella viestin valitsemalla Kuuntele.
  • Käynnistä vastaaja valitsemalla Käynnistä Skype-vastaaja
  • Kun haluat itse vastata puheluihin, valitse Sammuta Skype-Vastaaja. Samalla painikkeella voit myös keskeyttää viestin toistamisen ja jatkaa puhelua normaalisti.

>> Lähetä palautetta

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.