Lingsoft digitalisoi kielen

solutions.jpg

Data on digitalisaation raaka-aine, ja tieto sen tärkeintä pääomaa. Uudet teknologiat ja uudenlaiset palvelut muuttavat tapaamme tuottaa ja kuluttaa sisältöjä. Kielellisen – kirjoitetun ja puhutun – tiedon määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Digitalisaatio tuo mukanaan ennennäkemättömiä mahdollisuuksia, mutta sen hyötyjä ei lunasteta vain siirtymällä paperilta bitteihin. Murros haastaa uudistamaan niin työtapoja kuin perinteisiä palvelumalleja kokonaisvaltaisemmin kuin koskaan ennen.

Miten löydät tietotulvasta olennaisen – ja miten oma viestisi erottuu informaatiotulvasta?

Miten tavoitat juuri haluamasi kohderyhmän – ja miten varmistat, että viestisi on kaikkien saavutettavissa?

Miten organisaatiosi ääni kantaa kaikkialle, tunnistettavana ja yhtenäisenä? Miten hallitset kielellistä yrityskuvaasi, brändiäsi?

Miten tuotat löydettäviä, saavutettavia ja vaikuttavia digitaalisia sisältöjä tehokkaasti?

Lingsoftin monipuolisten ratkaisujen ja palvelujen sekä kielenhallinnan asiantuntijoidemme avulla saat organisaatiosi kielellisen pääoman tuottamaan, olipa haasteenasi saavutettavuus, löydettävyys tai tuottavuus; monikielisyys, vuorovaikutteisuus, ymmärrettävyys, tehokkuus tai laatu.

Lingsoft digitalisoi kielen – sen kaikilla tasoilla.

02 Kielen tasot_0.png

Ota yhteyttä ja kysy lisää kielen digitalisaatioratkaisuistamme. Asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun tai palvelukokonaisuuden.