Lisää älyä kirjoittamiseen

Kirjoittaminen ja lukeminen ovat niin jokapäiväisiä asioita, ettemme aina näe, kuinka keskeisesti ne vaikuttavat elämäämme. Miten kirjoittaa mahdollisimman virheettömästi ja oikeilla termeillä? Miten säilyttää yrityksen kielellinen brändi johdonmukaisena? Kuinka muistaa, mitä asiasta on aiemmin kirjoitettu, ja siten välttyä saman asian kirjoittamiselta uudelleen? Miksi tutut kirjoitustyökalut eivät toimi vaikkapa taitto-ohjelmassasi?

20 vuotta kirjoittajan tukena

Lingsoft on jo vuodesta 1986 alkaen toimittanut korkealaatuisia kielentarkistimia. Microsoft Officen myötä niitä käytetään kaikkialla Pohjoismaissa ja Saksassa.

Lingsoftin kielentarkistusohjelmat jaetaan yleiskielen tarkistimiin ja räätälöityihin tarkistimiin. Räätälöidyillä tarkistimilla tarkistetaan erityisalueen tekstejä tai yrityksessä käytettävää kieltä. Kielentarkistustyökalumme sisältävät oikoluvun ja kieliopintarkistuksen lisäksi myös tavutuksen ja synonyymisanaston. Ohjelmat toimivat eri käyttöjärjestelmissä (esim. Windows, Mac OS X ja Linux) ja sovelluksissa (esim. Adobe InDesign ja InCopy).Asiakkaat: Microsoft, Adobe, julkaisujärjestelmien toimittajat, lehti- ja kustannusala, sovellusintegraattorit.