Lingsoft on
täyden palvelun kielitalo

Language Management

Käännökset & lokalisointi

Lukeminen & kirjoittaminen

Etsintä & louhinta

Puheentunnistus

Julkaisut

Oppiminen

Innovaatiot & tuotekehitys

Lingsoft Language Management auttaa tehostamaan yritysten monikielistä viestintää ja kieleen liittyviä prosesseja kokonaisvaltaisella prosessien hallinnalla. Sen avulla globaalisti toimivat yritykset säästävät merkittävästi kustannuksissa. Myös yksityisasiakkaat hyötyvät ratkaisuistamme.

Monipuoliset tuotteemme ja palvelumme liittyvät kirjoitetun ja puhutun kielen analysoimiseen, käsittelemiseen ja hyödyntämiseen. Pääalueitamme ovat käännökset (pyydä tarjous), kielentarkistimet, puhesovellukset, opetusohjelmat, sähköiset kirjat, kielityökalut ja -resurssit sekä sanastot.

Monet ihmiset käyttävät tuotteitamme päivittäin, usein tietämättään. Esimerkiksi Microsoft Officen pohjoismaisten kielten ja saksan kielentarkistimet ovat meidän käsialaamme. Microsoftin lisäksi muita pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Adobe, Quark, T-Online, Helsingin Sanomat, EU ja monet ministeriöt.

Vuonna 1986 perustettu Lingsoft toimii kansainvälisesti, ja kotimarkkina-alueemme on painottunut Pohjois-Eurooppaan, erityisesti Itämeren ­alueelle.