Lingsoftin Paavo Nurmi One-Hour Words-sanasto siivittää Paavo Nurmi Games -kisatunnelmaan

Kielipalvelutalo Lingsoft on ollut Paavo Nurmi Games -kisojen pääyhteistyökumppani jo vuodesta 2013 lähtien. Tiistaina 14.6. ilmestyy uudistettu suomeksi ja englanniksi 9. painos Lingsoftin julkaisemasta Paavo Nurmi One-Hour Words -sanastosta Paavo Nurmi. Flying Finn – koko elämä aikaan 60.00. Roope Lipastin ja Pekka Hurmeen kokoama Nurmi-sanasto on nopea ja kepeä tietoisku Paavo Nurmen elämästä ja saavutuksista.

Paavo Nurmi on yhä kaikkein tunnetuin suomalainen maailmalla, ja kisojen aattona 13.6. hänen syntymästään tuli kuluneeksi 125 vuotta. Lingsoft on yhteistyössä Paavo Nurmi Gamesin ja sen muiden yhteistyökumppanien kanssa valmistautumassa jo Pariisin kesäolympialaisiin 2024, jolloin tulee kuluneeksi 100 vuotta olympiahistorian merkittävimpiin saavutuksiin kuuluvien Nurmen viiden kultamitalin saavuttamisesta vuoden 1924 Pariisin olympiakisoissa.

Lingsoft on Paavo Nurmi Games -kisojen pääyhteistyökumppani. Kisatapahtumaa varten ilmestyy myös uusi, jo 9. painos Lingsoftin kustantamasta Paavo Nurmi One-Hour Words-sanastosta, joka on kevyellä otteella laadittu tietoteos juoksijalegendan elämästä ja saavutuksista. Teoksen ovat kirjoittaneet Roope Lipasti ja Pekka Hurme. Paavo Nurmi One-Hour Words -sanasto Paavo Nurmi. Flying Finn – koko elämä aikaan 60.00 on saatavissa veloituksetta Ellibsin e-kirjakaupasta – käy lataamassa omasi! Myös englanninkielinen sanasto löytyy Ellibsistä.

 

Palaa uutisiin