Lingsoft osti Agentum Technologies Oy:n – yrityskaupan myötä Lingsoft vahvistaa tarjontaansa tiedonseurantaratkaisujen osalta

Täyden palvelun kielitalo Lingsoft on ostanut hakuteknologiaan erikoistuneen Agentumin liiketoiminnan 25.10.2017 tehdyllä kaupalla. Agentumin asiakkuuksiin kaupalla ei ole vaikutusta.

Agentumia ja Lingsoftia yhdistää pyrkimys tehostaa ja parantaa yritysten tiedonseurannan prosesseja tarjoamalla automatisoituja ratkaisuja ajantasaisen sekä olennaisen liiketoimintatiedon seuraamiseen. Tiedonseurannan rutiinitehtävien automatisoinnilla asiakkaiden ajankäyttöä voidaan vapauttaa vaativampiin tehtäviin, mikä lisää tuottavuutta ja tehokkuutta merkittävästi.

Vuonna 1986 perustettu Lingsoft tunnisti Agentumin tuotannon vahvuudet, vankan hakuteknologiaosaamisen sekä lähes 20 vuoden kokemuksen tiedonseuranta-alalta.

Yrityskaupan myötä Agentum pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin, sillä Lingsoftin kieliteknologiaosaamisen ja -resurssien avulla Agentumin hakupalveluita voidaan kehittää uudelle tasolle uusien ominaisuuksien myötä.

Lisätietoja:
Juhani Reiman, toimitusjohtaja, Lingsoft Oy, p. +358 45 670 6770

Lingsoft on Suomen ja Pohjois-Euroopan johtava kieliteknologiaratkaisujen ja kielipalvelujen toimittaja. Yritys tarjoaa kattavasti sekä puhutun että kirjoitetun kielen analyysiin, käsittelyyn ja hallintaan liittyviä palveluja ja ratkaisuja. Lingsoftin kielenhallintapalvelut perustuvat yrityksen omiin, maailmalla standardin aseman saavuttaneisiin lause- ja sana-analyysiteknologioihin.
www.lingsoft.fi

Agentum on erikoistunut älykkäisiin tiedonseurantaratkaisuihin, jotka mahdollistavat ajantasaisen ja olennaisen tiedon automaattisen seuraamisen. Agentum pyrkii tarjoamaan parasta palvelua oleellisen ja operatiivisen tiedon keräämiseksi ulkoisista sähköisistä lähteistä.
www.agentum.com

Palaa uutisiin