Lingsoft mukana Paavo Nurmen juhlavuosihumussa

Paavo Nurmi Games 2024 -logo, jonka takana keltainen juoksijahahmo

Kielipalvelutalo Lingsoft on ollut Paavo Nurmi Games -kisojen yksi pääyhteistyökumppaneista jo vuodesta 2013 lähtien. Lingsoft vastaa tapahtuman kaikista kielipalveluista ja paavonurmi.fi –sivuston kieliversioista.

Lingsoftin tuottama Paavo Nurmi One-Hour Words –sanasto johdattaa kisojen yleisön, median ja muut yhteistyökumppanit mestarin maailmaan. Roope Lipastin ja Pekka Hurmeen kokoama Nurmi-sanasto on nopea ja kepeä tietoisku Paavo Nurmen elämästä ja saavutuksista. Sen voi ladata maksutta osoitteesta: https://www.ellibs.com/fi/book/9789526640648/paavo-nurmi-flying-finn-koko-elama-aikaan-60-00

Paavo Nurmi on edelleen yksi tunnetuimmista suomalaisista maailmalla. Lingsoft on yhteistyössä Paavo Nurmi Gamesin ja sen muiden yhteistyökumppanien kanssa valmistautumassa Pariisin kesäolympialaisiin 2024, jolloin tulee kuluneeksi 100 vuotta olympiahistorian merkittävimpiin saavutuksiin kuuluvien Nurmen viiden kultamitalin voittamisesta vuoden 1924 Pariisin olympiakisoissa.

Yle välittää tämän vuoden kovatasoiset Paavo Nurmen yleisurheilukisat tänään tiistaina 18.6.2024 Areenassa. Lingsoft on toimittanut Ylelle ohjelmatekstityspalveluja vuodesta 2011 alkaen.

Lisää tietoa Lentävän Suomalaisen olympiasankarin elämästä löytyy 9 eri kielellä osoitteessa https://paavonurmi.fi/

Lisätietoja kisoista: https://paavonurmigames.fi/

Ja upeasta urheilijakattauksesta: https://www.tilastopaja.info/participants/png

Lingsoft toivottaa kaikille hyvää Paavo Nurmi Games -kisapäivää! 

Palaa uutisiin