Lingsoft julkaisee monikanavaisen Turun linna tunnissa -sanaston

Lingsoft julkaisee monikanavaisen Turun linna tunnissa -sanaston

Turun linnasta julkaistaan monikanavainen Turun linna tunnissa: keskiaikaan ja takaisin -sanasto. Julkaisua jaetaan ilmaiseksi Turun päivän yhteydessä sunnuntaina 20.9.2015 Turun linnassa, jonne Turun päivän kunniaksi on myös ilmainen sisäänpääsy.

Turun linna tunnissa -sanasto on rennolla otteella tehty, nopeasti omaksuttava tietopaketti Turun tunnetuimmasta matkailukohteesta. Sanaston on toimittanut kirjailija ja toimittaja Roope Lipasti ja sen sisällön laatimiseen on osallistunut myös Turun museokeskuksen asiantunteva henkilökunta. Julkaisun tavoitteena on esitellä Suomen ja Turun historian käsitteistöä linnassa kävijöille, asianharrastajille ja suurelle yleisölle. Sanasto kulkee kätevästi mukana taskussa tai laukussa, ja sen voi ladata älypuhelimeen tai lukea sähköisenä e-kirjana tabletilta tai tietokoneelta. Suomen- ja ruotsinkielisenä ilmestyvä sanasto kuuluu Lingsoft Oy:n One-Hour Words -julkaisusarjaan.

 

Sanastot tunnissa

Lingsoft Oy:n monikanavaisen One-Hour Words -julkaisusarjan ideana on tiivistää julkaisukumppanin kanssa sovitusta aiheesta keskeiset tiedot sanastoksi. Lopullisesta tuotteesta tulee mieleen perinteinen tietosanakirja, mutta jokaisen One-Hour Words -sanaston ehtii lukemaan tunnissa. One-Hour Words rohkaisee lukijoita jakamaan sosiaalisessa mediassa omia tarinoitaan ja tietämystään aiheesta.

Innovaatiopalkinnolla palkitussa One-Hour Words -konseptissa uusi tekniikka yhdistyy integroituun markkinointiin. One-Hour Words -sarjassa on ilmestynyt jo lukuisia sanastoja, joiden aiheina ovat olleet mm. Mikael Agricola, Paavo Nurmi, Turku, Suomen Joutsen, Turun kaupunginkirjasto ja Suomen puolustus.

Lisätietoja:

Ossi Tuusvuori
Senior Advisor
ossi.tuusvuori@lingsoft.fi
puh. (02) 2793 300, 040 760 8280

Maria Huokkola
Tutkija
maria.huokkola@turku.fi
Turun museokeskus
puh. 040 169 6893

Turun museokeskus kokoaa yhteen Turun kaupungin omistamat museot. Se toimii myös alueellisena keskusmuseona ja Varsinais-Suomen maakuntamuseona. Turun linnan tiloissa toimii Turun museokeskuksen alainen Turun kaupungin historiallinen museo.
www.turku.fi

Lingsoft Oy on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se tarjoaa asiakkailleen monipuolisia kielipalveluita ja -ratkaisuja, kuten käännös-, sanelunpurku- ja ohjelmatekstityspalveluita, terminhallintaratkaisuja, hakupalveluita, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja.
www.lingsoft.fi

Lingsoft-ryhmään kuuluva Ellibs Oy on e-kirjojen myyntiin, markkinointiin ja teknologiaan erikoistunut yritys. Ellibs tarjoaa asiakkailleen sähköiseen julkaisuun sekä aineistojen hallintaan liittyviä palveluja. Yhteistyökumppaneita ovat kauno- ja tietokirjallisuuden julkaisijat sekä kirjastot ja yritykset. Ellibs on Pohjoismaiden suurin e-kirjakauppa ja Suomen johtava e-kirjastopalvelujen tuottaja.
www.ellibs.fi

Lingsoftin One-Hour Words -sanakirjat on tarkoitettu kaikille uteliaille ihmisille tilanteisiin ja harrastuksiin, joissa on hetki aikaa tutustua johonkin asiaan. Niiden avulla jokainen pääsee asiaan sisälle ja saa uusia oivalluksia tunnissa.
www.onehourwords.com

Back to news