Lingsoft kumppanina IBM:n Think Helsinki -tapahtumassa 29.10.2019

IBM Think Summit tapahtumalogo, jossa teksti Think ja värikkäitä palloja

Lingsoft on yksi IBM:n Think Helsinki 2019 -tapahtuman kumppaneista. Vuoden 2019 teema  on ”Let’s Put Smart to Work”. Tapahtumassa kävijät pääsevät tutustumaan uusimpiin innovaatioihin ja saamaan tuoreita kokemuksia viimeisimmistä teknologioista. Tekoälyn, datan ja teknologioiden rinnalla sivutaan myös ajankohtaisia ja olennaisia teemoja, kuten kestävää ja vastuullista kehitystä.

IBM Watson Explorer -alustan suomen ja ruotsin kielen ymmärryksen taustalla on kesästä 2018 alkaen toiminut Lingsoftin kielianalyysi. Yhteistyö tarjoaa ainutlaatuisia arvoa tuottavia palveluita ja ratkaisuita asiakkaillemme. Kumppanuus avaa uusia ovia niin tekstianalytiikan kuin puheavusteisten palveluiden saralla pohjoismaisella kielialueella. 

Tervetuloa Think Helsinkiin kuulemaan aiheesta lisää! Meidät tapaat omassa pop-upissamme. Tule itse kokeilemaan, miten Lingsoftin ja IBM:n teknologiat yhdistämällä voidaan analysoida tekstidataa. Esittelemme päivän aikana myös puheentunnistusratkaisuamme, jota Lingsoft on kehittänyt yhdessä Suomen johtavien puheentunnistusasiantuntijoiden kanssa. Nykyiset puheentunnistusratkaisumme perustuvat koneoppimiseen ja syviin neuroverkkoihin.

Think Helsinki järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 29.10.2019. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta siihen tulee ilmoittautua.