Lingsoft ainoana suomalaisena maailman TOP100-kielipalveluyritysten joukossa

Yhdysvaltalainen Nimdzi Insights LLC -konsulttiyritys on julkaissut laajan, haastatteluihin ja tutkimuksiin perustuvan raportin maailman suurimmista kielipalveluyrityksestä. Lingsoft on mukana ainoana suomalaisena maailman TOP100-kielipalveluyritysten joukossa. 

Lingsoft on parantanut asemiaan viime vuodesta viidellä sijalla ja olemme nyt maailman 80. suurin kielipalveluyritys noin 12,8 miljoonan euron (14,5 miljoonan dollarin) liikevaihdolla. Lisäksi Lingsoft on listauksella myös yksi kolmestakymmenestä liikevaihtoaan nopeimmin kasvattaneista yrityksistä, joiden liikevaihto ylittää 10 miljoonaa dollaria (8,8 miljoonaa euroa). 

Kiitos Lingsoftin menestyksestä ja kasvusta kuuluu yli 900 asiakkaallemme. Kiitämme asiakkaitamme luottamuksesta. Kehitämme yritystämme, toimintaamme ja ratkaisujamme joka päivä, jotta voimme tuottaa asiakkaillemme yhä parempia lisäarvoa tuottavia kielipalveluita ja -ratkaisuja sekä jatkaa kasvuamme yhdeksi Pohjoismaiden ja maailman merkittävimmistä kieliratkaisujen tuottajista. 

Nimdzi Insights LLC on kielipalvelualan markkinointia tukeva ja tutkiva konsulttiyritys. Raportti “Ranking 2019: Top 100 Language Services Companies” on ladattavissa osoitteesta https://www.nimdzi.com/2019-nimdzi-100/

Lisätietoja: Ilona Eloranta, asiakkuusjohtaja, p. +358 40 573 6778