Lingsoft julkaisi Alvar Aalto -viikon kunniaksi Alvar Aalto tunnissa – arkkitehdin ABC -sanaston

Turussa ja Paimiossa 23.8.–1.9.2019 vietettävää Alvar Aalto -viikkoa varten on ilmestynyt myös uusi, täydennetty painos Lingsoftin kustantamasta Alvar Aalto tunnissa – Arkkitehdin ABC One-Hour Words -sanastosta, joka on kevyellä otteella laadittu tietoteos maailmankuulun suomalaisarkkitehdin Alvar Aallon elämästä ja teoksista. Humoristinen sanasto sisältää ne termit ja kohteet, jotka jokaisen muotoilusta ja arkkitehtuurista kiinnostuneen olisi hyvä tietää. Vuonna 2009 alun perin julkaistun sanaston ovat kirjoittaneet kirjailija-toimittaja Roope Lipasti ja Alvar Aalto -museon johtajana vuosina 1966–2011 toiminut Markku Lahti. Lingsoft on Alvar Aalto -säätiön ja -museon yhteistyökumppani. 

Alvar Aalto -säätiön kanssa yhteistyössä täydennetty Alvar Aalto tunnissa – Arkkitehdin ABC One-Hour Words -sanasto on saatavissa veloituksetta Lingsoftin tytäryhtiön Ellibsin e-kirjakaupasta – käy lataamassa omasi!

Sanastot tunnissa
Arkkitehdin ABC -sanasto on osa Lingsoft Oy:n monikanavaista One-Hour Words -julkaisusarjaa. Ideana on valita jokin aihe ja tiivistää siitä keskeiset tiedot sanaston muotoon. Lopullisesta tuotteesta tulee mieleen perinteinen tietosanakirja, mutta jokainen One-Hour Words -sanasto on luettavissa tunnissa. Perinteisen paperiversion lisäksi One-Hour Words -sanastoihin voi tutustua myös e-kirjana. Tutustu sanastoihin osoitteessa  www.onehourwords.com.

Alvar Aalto -viikon ohjelma täällä ja Facebookissa.