Lingsoft® 

Käännös- ja kieliteknologia­projektien konsultointi

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Tiesitkö, että tuotteen lokalisointi paikalliselle kielelle saattaa kasvattaa myyntiä kohdemaan markkinoilla keskimäärin jopa 25 prosenttia? Onko yrityksessäsi käytettävä termistö yhdenmukaista? Aiheuttaako viestintä muille kielille ongelmia? Miten yrityksen viestinnästä ja muista kieliprosesseista saisi mahdollisimman tehokkaita? Kuka hyötyy tekstinlouhinnasta? Miksi puhesovellukset säästävät rahaa ja luovat uusia liiketoimintamahdollisuuksia?

Kieli on kaiken mieli

Language Management kuvaa kaikkea Lingsoftin toimintaa. Design Management on monelle tuttu termi. Sillä tarkoitetaan yrityksen näkyvää imagoa. Yhtä tärkeää on kuitenkin se, miten yritys näkyy kielellisesti.

Language Managementilla tarkoitetaan kaikkea sitä, miten yrityksen tai yhteisön prosesseja ja toimintaa tehostetaan kielellisten elementtien hallinnan ja kielityökalujen avulla. Hallittu Language Management auttaa yritystä menestymään nykyaikaisessa globalisoituvassa, kielellistyneessä ja monikielisessä maailmassa. Yrityksen kielistrategia on myös osa yrityksen brändistrategiaa ja ulottuu siten yrityksen identiteettiin ja kokonaisstrategiaan.

Aloitamme yrityksen Language Management -strategian luomisen aina yrityksen tarpeiden kartoittamisella. Tämä kestää normaalisti muutaman päivän. Selvitämme, missä prosesseissa yritys saavuttaa suurimmat hyödyt ja säästöt kielityökalujen avulla. Ehdotamme sopivia työkaluja ja teemme asiakaskohtaisen Language Management –suunnitelman.

Yhteystiedot

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.