Lingsoft® 

Vanhaa ja samalla täysin uutta

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Mitä e-kirjat ovat? Entä m-kirjat? Kaipaisitko omaan työhösi liittyviä kielioppaita tai sanastoja? Haluaisitko sanastot kirjamuodon lisäksi tietokoneeseen tai vaikka puhelimeen? Oletko kiinnostunut kieleen liittyvästä kirjallisuudesta?

Sanakirjat ja sanastot

  • Lingsoft One Hour Words® – pienoissanakirjat juuri siihen tilanteeseen, jossa niitä tarvitaan! Helposti ja hauskasti tietoa esimerkiksi purjehduksesta ja arkkitehtuurista. Lisäksi kaupunkioppaita ja asiakkaille räätälöityjä sanastoja.
  • Erikoisalojen sanastot, esimerkiksi synonyymisanastot (kaikki pohjoismaiset kielet ja saksa)
  • Leksikot eli koneellisesti luettavat sanakirjat
  • Sähköiset sanakirjat ja sanakirja-alustat sekä työkalut.

Lingsoft Language Library®

Lingsoft Language Library – kielen ammattilaisille ja muille kielestä kiinnostuneille tarkoitettu sarja, jossa julkaistaan erilaisia kieleen liittyviä julkaisuja: kielenkäytön käsikirjoja eri aloilta, käsikirjoja tukevia kielentarkistusohjelmia, oppikirjoja, oppaita, sanastoja jne. Sarja on monikielinen ja sen teokset julkaistaan useimmiten myös sähköisessä muodossa.
  • EU-kielen käsikirja on laadittu EU-kääntäjille ja kaikille EU-aiheisia tekstejä kirjoittaville.

Julkaisualan ja julkaisujärjestelmien kielityökalut

Työkalut mm. oikolukuun, indeksointiin, luokitteluun, hakuihin, arkistoihin.

Asiakkaat: Helsingin Sanomat, Alma Media, Grafimedia, Anygraaf ja Saxotech sekä kirjastot, kustantajat, yksityiset ihmiset, jne.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.