Lingsoft® 

Innovaatiot – yhteistyöllä eteenpäin

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Kieli on ihmisen tärkein käyttöliittymä muihin ihmisiin ja muuhun maailmaan. Elämme yhä enemmän ja konkreettisemmin kielen ja kielten keskellä. Kieltä ei kuitenkaan ole osattu nähdä tuotannontekijänä. Kieliteollisuus on osa sisältöteollisuutta, joka on yksi aikamme voimakkaimmin kasvavia tuotannon aloja. Kielen ympärille syntyy myös muunlaisia yrityksiä, jotka työllistävät yhä enemmän ihmisiä. Monikielinen viestintä kasvaa jatkuvasti. Kieliteknologisesti tavoitettavan kielenkäytön ala laajenee koko ajan. Yritysten kaikkia prosesseja ohjataan keskeisesti kielellä.

Lingsoft haluaa auttaa tehostamaan toimintaa kieliteknologisilla tuotteilla ja palveluilla. Lingsoft uskoo, että kaikki voittavat eniten, kun yritykset ja tutkimus yhdessä tähtäävät samoihin päämääriin. Tämä synnyttää jo itsessään ikään kuin alan sisämarkkinat, mikä taas lisää yritysten muuta kaupankäyntiä ja avaa mahdollisuuksia uusille tuotteille ja markkina-alueille.

Lingsoft toimii yhteistyössä alan kaikkien keskeisten yritysten kanssa. Se on myös osallisena erilaisissa kansallisissa ja eurooppalaisissa hankkeissa. Lingsoft on esimerkiksi ollut yksi keskeisimpiä osallistujia Tekesin suurimmissa kieliteknologiaa sivuavissa ohjelmissa.


Asiakasprojektit yhteistarjoamana
Teknologiat ja resurssit sovelluskehittäjille ja tutkijoille
Tuotteet ja palvelut sanasta puheeseen
Asiakkaita

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.