Ketterät käännöspalvelut Lingsoftilta

translation.jpg

Laadukkaat, luotettavat ja edulliset käännöspalvelut ovat digiaikana tärkeässä osassa, kun yrityksesi haluaa kasvaa, kansainvälistyä ja tarjota unohtumattoman asiakaskokemuksen. 

Digitaaliset sisällöt ovat käyttäjien saatavilla entistä nopeammin ja helpommin eri kanavissa. Yksi viesti ei kuitenkaan tavoita kaikkia. Kun sisältöjä on paljon, on tärkeää, että jokainen viestisi vakuuttaa kaikissa kanavissa, kaikilla kielillä, kaikilla markkina-alueilla. Tämän takaa laadukas käännöspalvelu. Osaava ja innovatiivinen käännöstoimisto onkin digiajan yrityksen paras kaveri: asiantunteva, luotettava ja kustannustehokas kansainvälistymiskumppani!

Ketterät käännöspalvelut kaikille kielille

Lingsoft toimittaa käännöspalvelut nopeasti, luotettavasti ja laadukkaasti eri kielille. Olemme Suomen valtionhallinnon virallinen käännöspalvelutoimittaja ja kielipalvelukumppani. Toimitamme käännöksiä myös monille suurille terveysteknologian ja ICT-alan yrityksille, kaupan ja sähköisten palvelujen toimijoille, EU:n toimielimille, yliopistoille ja korkeakouluille sekä kansainvälisille käännös- ja lokalisointiyrityksille.

Vuonna 2019 olemme toimittaneet käännöspalveluja

yli 350 asiakkaalle

yli 800 loppuasiakkaalle

130 eri kieliyhdistelmällä. 

Meiltä saat nettisivukäännökset, monikieliset markkinointimateriaalit ja tuotedokumentaatiot, ohjelmistokäännökset, videotekstitykset, erikoisalasanastot ja kielenhallinnan työkalut - tai vaikkapa yrityksesi tarpeisiin opetetun konekäännösratkaisun.

Pyydä käännöstarjous ja kerro kuinka voimme auttaa! 

Tutustu asiakastarinoihimme tarkemmin täällä!

Lue lisää kielenhallinnan ratkaisuistamme täältä!