Lingsoft® 

Lingsoftin uusi EU-kielen käsikirja nyt
e-kirjana

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Helsinki/Turku/29.11.2006 – Kielitalo Lingsoft Oy on julkaissut EU-kielen käsikirjan. Julkaisun ovat kirjoittaneet EU-käännösten koordinoinnista, tarkistuksesta ja kääntämisestä vastaavat henkilöt. Käsikirja perustuu Euroopan unionin toimielinten sääntöihin ja ohjeisiin sekä todellisiin tekstinlaadinnassa ja kääntämisessä havaittuihin ongelmiin. Julkaisu on hyvä apuväline EU-tekstien kirjoittajille ja kääntäjille.

Tietoa, ohjeita ja termien selityksiä

Käsikirjassa luodaan yleiskatsaus Euroopan unionin toimintaan ja erilaisiin Euroopan komission ja parlamentin sekä muiden toimielinten asiakirjamalleihin. Siinä annetaan tekstityyppikohtaisia ohjeita kirjoittamisesta, ja sen avulla voit ratkaista mieltäsi askarruttavia termikysymyksiä. Käsikirjassa esitellään lisäksi keskeisimpiä EU-teksteissä ja käännöksissä esiintyviä virhetyyppejä ja annetaan kielenhuoltovinkkejä tekstien laadun parantamiseen.

Nyt myynnissä e-kirja, tulossa painettu versio ja EU-tekstien tarkistin

EU-kielen käsikirja on juuri julkaistu sähköisessä muodossa Ellibs-kirjakaupassa, ja painettu versio tulee markkinoille myöhemmin. E-kirjan voi ostaa täältä.

E-kirjan käyttäjä pystyy parhaiten hyödyntämään teoksen laajaa linkkiluetteloa. Luettelon linkit on järjestetty eri aihepiireihin muun muassa toimielimen mukaan, ja Internet-sivujen linkit on esitetty sivustojen rakennetta vastaavalla tavalla.

Sähköisen ja painetun kirjan lisäksi käsikirjan ohjeet ja säännöt voidaan Lingsoft Oy:n ainutlaatuisen tekniikan ansiosta muuntaa EU-tekstien tarkistimeksi, joka toimii Microsoft Wordin kieliopintarkistimen tavoin. Tarkistin voidaan myös räätälöidä kunkin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.

Lingsoft Oy

Lingsoft on kansainvälinen, täyden palvelun kielitalo. Se tarjoaa kattavasti puhutun ja kirjoitetun kielen tuotteita ja palveluja. Lingsoftin ratkaisut perustuvat sen omiin, maailmalla standardin asemassa oleviin lause- ja sana-analyyseihin.

Lingsoftin kieliratkaisut auttavat organisaatiotasi menestymään. Saat kaiken käännöksistä ja sanastoista kirjoittajan ja lukijan työkaluihin, tekstinlouhintaan, opetussovelluksiin ja puheohjattuihin palveluihin.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jarmo Heikkilä, Ellibs
Senior Project Manager Riikka Mäkinen

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.