Lingsoft® 

Lingsoft toimittaa kahdeksan uutta oikolukuohjelmaa Microsoftille

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Turku, 20. joulukuuta 2007 – Lingsoft Oy on sopinut kahdeksan uuden kielen oikolukuohjelmien toimittamisesta Microsoftille. Toimitukset alkoivat huhtikuussa ja jatkuvat ensi vuoteen.

Uudet oikolukuohjelmat on tarkoitettu kuudelle keskiaasialaiselle ja kahdelle pienelle eurooppalaiselle kielelle. Kaikki ovat maittensa virallisia kieliä ja niillä on yhteensä yli 70 miljoonaa puhujaa.

”Olemme tehneet Lingsoftin kanssa yhteistyötä 1990-luvulta saakka, ja yhtiö on osoittanut kyvykkyytensä Microsoft Officen pohjoismaisten kielten, saksan ja suahilin kielentarkistusvälineiden toimittajana”, kertoo Senior Program Manager Jason Redford Microsoftin Dublinissa toimivasta Microsoft Office International Language Technologies Team -yksiköstä. ”Microsoft on käynnistänyt laajamittaisen Local Language Program -ohjelman (LLP). Sen puitteissa sisällytämme Microsoft Officeen oikolukuohjelmat kielille, joilta nämä keskeiset kielentarkistustyökalut ovat tähän mennessä puuttuneet. Meille on ilon aihe, että myös Lingsoft on mukana kehittämässä uusia LLP-oikolukuohjelmia.”

”Olemme hyvin innostuneita siitä, että Microsoft on valinnut meidät luomaan näitä uusia oikolukuohjelmia. Tämä laajentaa taas kerran teknistä ja kielitieteellistä osaamispohjaamme ja nostaa Microsoft-yhteistyömme entistä korkeammalle tasolle”, sanoo Lingsoft Oy:n kehitysjohtaja Simo Vihjanen. ”Olemme ylpeitä siitä, että olemme nyt tekemässä oikolukuohjelmia kielille, joista joidenkin kirjallinen historia ulottuu yli tuhat vuotta menneisyyteen.”

Mikä on Microsoftin® Local Language Program? Se on maailmanlaajuinen ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota ihmisille tietokoneohjelmistoja heidän omalla äidinkielellään. Lisätietoja.

Lingsoft Oy
Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Yritys tarjoaa kattavasti puhutun ja kirjoitetun kielen tuotteita ja palveluja. Lingsoftin ratkaisut perustuvat sen omiin, maailmalla standardin asemassa oleviin lause- ja sana-analyyseihin.

Lingsoftin kieliratkaisut auttavat organisaatiotasi menestymään. Saat kaiken käännöksistä ja sanastoista kirjoittajan ja lukijan työkaluihin, tekstinlouhintaan, opetussovelluksiin ja puheohjattuihin palveluihin. Lisätietoja: Simo Vihjanen, Chief Development Officer, +358 2 279 3318, +358 44 290 1673

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.