Lingsoft® 

Lingsoftin hakulavennuksella parempi verkkonäkyvyys

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Eikö hakukoneesi ymmärrä selvää suomea? Jäävätkö sivusi löytymättä sen takia, että hakusanana käytetään sanan perusmuotoa ja asiaa käsittelevissä artikkeleissa sana esiintyy taivutetussa muodossa? Teetkö paljon hakuja yrityksesi arkistoihin? Tiedätkö, että erilaiset asiakirjat ja sivut löytyvät keskimäärin neljä kertaa paremmin, kun haku kohdistuu perusmuodon palautuksen kautta kaikkiin taivutettuihin muotoihin?

Lingsoft Search Expander on vastaus haasteisiisi. Se palauttaa sanojen perusmuodot ja löytää yhdyssanojen sanarajat nopeasti ja luotettavasti. Lingsoft Search Expanderia voit käyttää sekä hakukoneesi ja arkistojesi indeksointiin että verkkosivujen avainsanojen tuottamiseen. Lingsoft Search Expander skaalautuu sekä yksittäisillä sivuilla käytettäväksi että suurten arkistojen indeksointiin. Lingsoft Search Expander on saatavilla useilla eri kielillä, esimerkiksi suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi, saksaksi, englanniksi ja venäjäksi.

Lingsoft Search Expanderin voit ostaa:
  • palveluna, jolloin Lingsoftin palvelimella toimiva Lingsoft Search Expander liitetään helppokäyttöisen rajapinnan avulla verkkosovelluksesi hakukoneeseen. Tämä on helppo ja nopea tapa saada Lingsoft Search Expanderin toiminnallisuus käyttöösi.
  • ratkaisuna, jolloin Lingsoftin kieliteknologiakomponentit asennetaan palvelimellesi. Lingsoft Search Expander tukee kaikkia tärkeimpiä ohjelmistoympäristöjä. Tämä tapa sopii, kun Lingsoft Search Expander halutaan integroida syvemmälle ja laajemmalle yrityksen infrastruktuuriin.
  • tuotteistettuna ratkaisuna Microsoft SharePointiin, katso

    >>> Lingsoft® Search Expander for SharePoint


Kysy lisää sähköpostitse tai soita 02 2793 300.

Lue tästä lisää, jos haluat tietää tarkemmin Lingsoft Search Expanderin toiminnasta.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.