Lingsoft® 

Etsimisen tehostamiseen ja tiedonhallintaan

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Jos teet haun sanalla ’käsi’, löytääkö ohjelma myös muodon ’käden’? Voiko käyttämilläsi hakuohjelmilla hakea lauserakenteita, joissa ’Nokia’ on subjektina? Pitäisikö sinun löytää suuresta tekstimassasta yhteisiä tekijöitä? Aiheuttaako dokumenttien manuaalinen luokittelu yrityksessäsi ongelmia? Haluaisitko nopeasti löytää tietovirrasta lukemaasi dokumenttia muistuttavat dokumentit? Miten organisaatiossasi seurataan heikkoja signaaleja? Entä kilpailijoita?

Noin 85 % yritysten tarvitsemasta tiedosta on vapaassa tekstimuodossa. Kaikesta ihmisen luomasta tietomäärästä 93 % on digitaalista. Internetissä olevien sivujen määrä kasvaa päivittäin useilla miljoonilla.

Etsinnän koko kirjo

Yrityksille ja ihmisille on yhä tärkeämpää löytää tarvittava tieto oikeaan aikaan ja saada se oikeiden ihmisten käyttöön. Lingsoftin ratkaisut ulottuvat yksinkertaisen tekstihaun parantamisesta aina vaativaan tekstinlouhintaan saakka. Tekstituotteemme ovat käytössä sekä yksittäisissä työasemissa, että maanlaajuisissa tekstiarkistoissa. Tuotteemme palvelevat integroituina moduuleina ohjelmistokehittäjiä, räätälöitävinä ratkaisuina yritys- ja yhteisöasiakkaita sekä erilaisia kieliammattilaisia.

Lue lisää

Täystekstihaku
> Lingsoftin hakulavennus
> Miten hakulavennus toimii
Tekstinlouhinta

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.