Freelancevideotekstittäjiä englannin-, suomen- ja ruotsinkielisille videoille

Lingsoft on täyden palvelun kielitalo, Suomen ja Pohjoismaiden johtava kielipalvelujen ja kieliteknologiaratkaisujen toimittaja. Tarjoamme monipuolisia palveluja ja ratkaisuja sekä puhutun että kirjoitetun kielen analyysiin, käsittelyyn, tuottamiseen ja hallintaan. Olipa haasteena monikielisyys, vuorovaikutteisuus, saavutettavuus, ymmärrettävyys, löydettävyys, tuottavuus, tehokkuus tai laatu, kaiken keskiössä on kieli – teksti, puhe ja merkitykset.

Lingsoftilla on yli 30 vuoden kokemus monikielisen viestinnän palveluista aina Suomen julkishallinnon ja EU-toimielinten käännöksistä ohjelmistolokalisointiin ja sisällöntuotantoon, viimeisimpänä lisäyksenä videotekstitykset.

Etsimme nyt uusia tekstittäjiä yhteistyökumppaneiksi tekstittämään englannin-, suomen- tai ruotsinkielisiä videoita.

Videotekstitykset ovat esimerkiksi nettivideoihin, koulutusvideoihin tai valtuustojen kokouksiin tehtäviä tekstityksiä, joissa tekstitys laaditaan videon kielellä (esim. suomi-suomi). Näin varmistetaan videosisällön saavutettavuus kaikille.

Lingsoft hyödyntää tekstitysten tuottamisessa yrityksen omaa puheentunnistus- ja esitekstitysprosessia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tekstittäjä saa työstettäväkseen puheentunnistuksella laaditun esitekstityksen, josta lopullinen videotekstitys muokataan.

Suomen- ja ruotsinkielisten videoiden tekstittämisessä edellytämme kielen natiivipuhujaa.

Toivomme sinulta

  • kokemusta (video)tekstittämisestä tai muuten vahvaa kiinnostusta siihen
  • hyvää suomen/ruotsin/englannin kielen taitoa
  • toiminimeä, yritystä tai mahdollisuutta laskuttaa jonkin laskutuspalvelun kautta
  • hyviä IT-taitoja ja jonkin tekstitystyökalun hallitsemista tai halukkuutta käytön oppimiseen
  • kykyä oppia nopeasti ja halua tarttua haasteisiin
  • aloitteellisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • tarkkuutta, nopeutta ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisesti erilaisia videotekstitystöitä sekä näköalapaikan kieli- ja kieliteknologia-alan tuoreimpiin innovaatioihin.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen vendors@lingsoft.fi. Kirjoita sähköpostiviestin otsikkokenttään “Freelancevideotekstittäjä - Etunimi Sukunimi”. Mainitse hakemuksessasi, minkä kielen/kielten tekstittämisestä olet kiinnostunut.

Tehtävää koskevat kysymykset voit lähettää myös osoitteeseen vendors@lingsoft.fi. Kirjoita tällöin sähköpostiviestin otsikkokenttään “Freelancevideotekstittäjä”.

Yhteistyöterveisin
Lingsoft