Lingsoft valittiin Hanselin puitesopimustoimittajaksi

Valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy on valinnut Lingsoft Language Services Oy:n kielipalvelujen puitesopimustoimittajaksi. Kilpailutukseen osallistui 11 toimittajaa, ja Lingsoft sai parhaat kokonaispisteet. 

Lingsoft solmi Käännöspalvelut 2017–2018/2020 -puitesopimuksen Hansel Oy:n kanssa kielipalveluiden toimittamisesta valtionhallinnon hankintayksiköille. Sopimus vahvistaa Lingsoftin asemaa yhtenä Suomen merkittävimmistä kielipalvelutoimittajista. Sopimuksen kokonaisarvo on noin 17 miljoonaa euroa, ja se jakautuu usean toimittajan kesken.

”Olemme toimittaneet käännöksiä ja kielipalveluita ministeriöille ja valtionhallinnon organisaatioille jo lähes 20 vuoden ajan. Hansel Oy:n kanssa solmitun uuden puitesopimuksen ja sen sisältämien kattavien kieli- ja palveluvalikoimien myötä voimme palvella sekä entisiä asiakkaitamme että uusia valtionhallinnon käännöstilaajia entistä laajemmin ja tarjota heille Lingsoftin korkeatasoisia kielipalveluita ja -ratkaisuja”, sanoo Lingsoftin myyntijohtaja Ilona Eloranta. ”Asiakkaamme voivat tilata puitesopimuksen perusteella käännöspalveluiden lisäksi myös erilaisia muita kieleen liittyviä palveluita, kuten kieli- ja kulttuurikoulutuksia, terminhallintaratkaisuja, litterointeja, annotointia, indeksointia ja kielikonsultaatiota.” 

Hanselin puitesopimuksen piiriin kuuluu valtionhallinnon hankintayksiköitä, kuten valtion virastoja ja laitoksia, yliopistoja ja korkeakouluja sekä valtion liikelaitoksia. Lisätietoja Hansel Oy:n toiminnasta on osoitteessa www.hansel.fi

LISÄTIETOJA:
Ilona Eloranta
myyntijohtaja
ilona.eloranta@lingsoft.fi
p. 040 573 6778