Lingsoft Paavo Nurmi Games -kisojen pääyhteistyökumppani – Paavo Nurmi One-Hour Words -sanaston avulla pääset Nurmi-tietäjäksi tunnissa!

Kielipalvelujen ja kieliteknologiaratkaisujen toimittaja Lingsoft on Paavo Nurmi Games -kisojen pääyhteistyökumppani. Maanantaina 12.6. ilmestyy uusi, täydennetty painos Lingsoftin julkaisemasta Paavo Nurmi One-Hour Words -sanastosta Paavo Nurmi. Flying Finn – koko elämä aikaan 60.00. Roope Lipastin ja Pekka Hurmeen kokoama Nurmi-sanasto on nopea ja kepeä tietoisku Paavo Nurmen elämästä ja saavutuksista.

Paavo Nurmi Games on osa Paavo Nurmen muistoa kunnioittavaa Paavo Nurmi Festivalia. Perinteiset Paavo Nurmen kisat, Paavo Nurmi Games, järjestetään tiistaina 13.6.2017 Turussa Paavo Nurmen stadionilla klo 16.30 alkaen jo 60. kerran. Turussa järjestettävät ja ympäri maailmaa televisioitavat kisat ovat keskeinen tapahtuma Suomi 100 -juhlavuotena, kuten koko Paavo Nurmi Games -festivaalitapahtumakokonaisuus. Yle näyttää kisat suorana lähetyksenä TV2:lla, ja Suomen lisäksi Paavo Nurmi Games lähetetään suorana TV-lähetyksenä yli 100 maassa.

Paavo Nurmi on yhä kaikkein tunnetuin suomalainen maailmalla, ja kisapäivänä 13.6.2017 hänen syntymästään tulee kuluneeksi 120 vuotta.

Lingsoft on Paavo Nurmi Games -kisojen pääyhteistyökumppani. Kisatapahtumaa varten maanantaina 12.6. ilmestyy myös uusi, täydennetty painos Lingsoftin kustantamasta Paavo Nurmi One-Hour Words-sanastosta, joka on kevyellä otteella laadittu tietoteos juoksijalegendan elämästä ja saavutuksista. Teoksen ovat kirjoittaneet Roope Lipasti ja Pekka Hurme. Paavo Nurmi One-Hour Words -sanasto Paavo Nurmi. Flying Finn – koko elämä aikaan 60.00 on saatavissa veloituksetta Ellibsin e-kirjakaupasta – käy lataamassa omasi!

Paavo Nurmi Games -viikon ja Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Lingsoftin tytäryhtiö Ellibs kampanjoi urheiluaiheisia kirjoja juhlahinnoin 13.-18.6. Kaikki tarjouskirjat löytyvät täältä https://www.ellibs.com/fi/books/sale/all/0/all/all.

Linkit:
- ePressi: Lingsoft Paavo Nurmi Games -kisojen pääyhteistyökumppani – Paavo Nurmi One-Hour Words -sanaston avulla pääset Nurmi-tietäjäksi tunnissa!
 


Lingsoft on Suomen ja Pohjois-Euroopan johtava kielipalvelujen ja kieliteknologiaratkaisujen toimittaja. Yritys tarjoaa kattavasti sekä puhutun että kirjoitetun kielen analyysiin, käsittelyyn ja hallintaan liittyviä palveluja ja ratkaisuja, kuten käännöksiä, ohjelmatekstitystä ja tekstinkäsittelypalveluja, haku- ja löydettävyyspalveluja sekä kirjoittajan ja lukijan työkaluja. Lingsoftin kielenhallintapalvelut perustuvat yrityksen omiin, maailmalla standardin aseman saavuttaneisiin lause- ja sana-analyysiteknologioihin.