Lingsoft julkaisee kielenhallinnan työkalut InDesign CC:lle

Lingsoftin korkealuokkaiset kielenhallinnan työkalut ovat nyt saatavilla liitännäisohjelmina Adoben InDesign/InCopy CC -ohjelmistoille Mac- ja Windows-ympäristössä. Lingsoftin uraauurtavaan kieliteknologiaan perustuvat liitännäisohjelmat tarjoavat erittäin tarkan ja salamannopean oikoluvun ja tavutuksen julkaisujasi varten. Liitännäisohjelmat yhdistyvät saumattomasti ja sulavasti InDesign- ja InCopy-ohjelmistoihin ja parantavat sekä käytettävyyttä että tuottavuutta.

 

Oikoluku, kieliopin tarkastus, tavutus ja synonyymisanasto yhdessä tai erikseen

 

Lingsoft Spelling tunnistaa keskeisen sanavaraston taivutusmuotoineen ja yhdyssanoineen kielen rakenneanalyysin ja parhaiden käytettävissä olevien kieliresurssien perusteella.

Lingsoft Grammar auttaa tiettyjen kieliopillisten ja tyylillisten virheiden välttämisessä ja mahdollistaa omien oikeinkirjoituskäytäntöjen määrittämisen.

Lingsoft Hyphenation tavuttaa varsinkin yhdyssanat oikein ja tuottaa kaunista tasapalstaa.

Lingsoft Thesaurus tunnistaa valitun sanan sanamuodon ja taivuttaa korvaavan synonyymin sen mukaisesti.

Lingsoft Proofreader sisältää kaikki neljä liitännäisohjelmaa, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi, kirjanorjaksi ja tanskaksi. Kunkin kieliversion hinta on 99 euroa + alv. Yksittäisiä liitännäisohjelmia on saatavilla useilla kielillä. Yksittäisen liitännäisen kunkin kieliversion hinta on 49 euroa + alv. 

Tilaa liitännäisohjelmat sähköpostilla osoitteesta sales@lingsoft.fi

Lingsoftin kielenhallinnan työkalut parantavat laatua ja tuottavuutta media-alan prepress-toimintojen työnkulussa. Työkalut ovat korvaamaton apu aikakauslehtien, sanomalehtien ja kirjojen kustantajille sekä mainos- ja mediatoimistoille. Lingsoftin ansiosta voit ottaa käyttöön ja ylläpitää jaettuja käyttäjien sanakirjoja, tavutuspoikkeuksia ja oikeinkirjoitusohjeita koko organisaatiossasi, minkä avulla varmistat yhdenmukaistetun kielenhallinnan. Liitännäisohjelmien käyttöönotto suurissa organisaatioissa on helppoa toimipaikkalisenssin ansiosta. Lisätietoja saat sähköpostilla osoitteesta sales@lingsoft.fi.

Lingsoft on kieli- ja puheteknologiaosaaja

Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se tarjoaa asiakkailleen Language Management -palveluita, kuten käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, sanelunpurku- ja ohjelmatekstityspalveluita, hakupalveluita, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja. Mm. Microsoft Office -tuoteperheen seitsemän kielen tarkistimet tulevat Lingsoftilta. Lingsoftin tuotteet toimivat kaikissa yleisissä käyttöympäristöissä ja ohjelmistoissa. Ratkaisut perustuvat Lingsoftin itse kehittämään, maailmalla jo standardin aseman saavuttaneeseen kielen rakenneanalyysiin.