Lingonet liittyy Lingsoft-yritysryhmään

Lingonet jatkaa toimintaansa uudessa omistuksessa. Yrityskauppojen myötä täyden palvelun kielitalo Lingsoft laajentaa toimintaansa kielenopetukseen.

Lingonetia ja Lingsoftia yhdistää pyrkimys tehostaa ja automatisoida kieleen liittyviä toimintoja uuden, tutkimustiedon pohjalta kehitetyn teknologian avulla. Vuonna 1986 perustettu Lingsoft tunnisti Lingonetin tuotannon vahvuudet ja tieteelliseen tutkimukseen perustuvan oppimiskäsityksen arvon.

Lingsoftin toimitusjohtaja Juhani Reiman näkee Lingonetin perinnön saavan Lingsoftissa arvoisensa jatkon: ”Lingsoftin teknologioiden, esimerkiksi kielianalysaattoreiden ja puheentunnistuksen, avulla Lingonetin tuotteet saavuttavat uuden interaktiivisuuden tason – tulevaisuuden oppimateriaali voi tunnistaa oppijan oikeat ja väärät vastaukset ja antaa suorituksesta yksilöllistä palautetta.”

Yhdistymisen myötä Lingonet pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin, kun Lingonetin tutut tuotteet tulevat helposti saataville Ellibsin verkkokauppaan. Ellibsin verkkokaupasta Lingonetin tuotteita voivat hankkia niin kuluttajat, kirjastot kuin yritykset.

Pekka Lehtiön perikunta näki Lingsoftissa mahdollisuuden turvata kahdenkymmenen vuoden kehitystyön ja tunnetun brändin jatko. Lingonet toivottaa asiakkailleen ja kumppaneilleen hyvää alkanutta vuotta ja toivoo yhteistyön jatkuvan ja kehittyvän uudessa omistuksessa.

Lingonetissa töitä jatkavat Vilma Savolainen ja Heikki Ohinmaa, jotka tavoittaa sähköpostitse etunimi.sukunimi@lingonet.com tai puhelimitse 040 952 2313.

Lingonetin verkkosivut säilyvät tutussa osoitteessa www.lingonet.com.

Lingonet Facebookissa

Lingsoft on Suomen ja Pohjois-Euroopan johtava kieliteknologiaratkaisujen ja kielipalvelujen toimittaja. Yritys tarjoaa kattavasti sekä puhutun että kirjoitetun kielen analyysiin, käsittelyyn ja hallintaan liittyviä palveluja ja ratkaisuja. Lingsoftin kielenhallintapalvelut perustuvat yrityksen omiin, maailmalla standardin aseman saavuttaneisiin lause- ja sana-analyysiteknologioihin.

Ellibs Oy on e-kirjojen myyntiin, markkinointiin ja teknologiaan erikoistunut yritys. Ellibs tarjoaa asiakkailleen helppokäyttöisiä, kustannuksia säästäviä ja innovatiivisia e-kirjaratkaisuja sekä automatisoituja elektronisen julkaisun ja aineistojen hallinnan palveluja. Ellibs-kirjakaupan e-kirjat edustavat alansa terävintä kansainvälistä kärkeä, ja yrityksen yhteistyökumppaneita ovat lukuisat tietokirjojen julkaisijat sekä kirjastot ja yritykset niin Suomessa kuin Euroopassa.

Lingonet on kielenoppimisteknologian asiantuntija, joka tarjoaa ainutlaatuisia, tutkimustietoon perustuvia välineitä ja menetelmiä oppimisen tueksi. Lingonet on kehittänyt kielenopetuksen digitaalisia apuvälineitä vuodesta 1996. Tuotevalikoimaan kuuluu materiaalia eritasoisille oppijoille ja kuuden eri kielen opiskeluun.