Lingsoft® 

Monikielisen viestinnän
parhaat ratkaisut

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Lingsoft-ryhmään kuuluva PasaNet Oy eli nykyisin Lingsoft Translations on jo vuodesta 1990 kääntänyt tehokkaasti ja ammattitaitoisesti tietokoneohjelmia, toiminnanohjausjärjestelmiä, laivaerittelyjä, autojen käsikirjoja, raskaan teollisuuden aineistoja, tuoteluetteloja, Internet-sivuja, matkapuhelimien, pelikonsolien ja muun viihde-elektroniikan käyttöohjeita sekä Euroopan unionin asiakirjoja. Lingsoft Translationsilla on kokemusta laajojen ja tarkkuutta vaativien käännösprojektien hoitamisesta. Yhdistämme työssämme modernin tietotekniikan ja uusimmat apuvälineet sekä laadukkaan kääntämisen, jossa otetaan huomioon mm. kielen eri tyylit ja kohdealueen erityispiirteet. Lingsoft on joustava, nopea ja edullinen toimija.

Lingsoft Translationsin lokalisointipalveluihin luottavat maailman johtavat matkapuhelinvalmistajat, maailman suosituimmat Internet-hakupalvelut ja suosituin pikaviestintäpalvelu sekä joukko maailman tunnetuimpia tietotekniikkayrityksiä.

Asiakkaita: mm. Turun kaupunki, Turku Touring Oy, Turku Energia, ministeriöitä ja valtionhallinnon organisaatioita, EU:n eri toimielimiä, kansainvälisiä käännöstoimistoja, Nokian Renkaat, Muumimaailma, Infomaker.

Pyydä tarjous

Ilmoita tarjouspyynnössäsi kieliparit, tekstin laajuus ja ala. Lähetämme sinulle tarjouksen sähköpostilla kahden työpäivän kuluessa.

Lue lisää...

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.