Lingsoft® 

Puheteknologia säästää kustannuksia

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Haluatko palvella asiakkaitasi kustannustehokkaasti puhelimitse 24/7? Toivoisitko, että asiakaspalvelun jonotus ruuhkahuipuissa vähenisi ja puhelut saataisiin ohjattua heti oikealle asiakaspalveluhenkilölle? Haluatko autolla ajaessa tietää kohdekaupungin sääennusteen mobiilisti – puhumalla puhelimeesi?

Puhepalvelut helpottavat itsepalvelua

Puhe on ihmisen luonnollinen tapa kommunikoida. Puheteknologia on yksi tärkeimmistä tulevaisuuden teknologioista. Automaattisten puhepalvelutuotteidemme avulla saadaan ruuhkahuippujen pitkät jonotusajat kuriin ja palvelemisajat nopeammiksi joka päivä, ympäri vuorokauden. Hyvin toteutettuna puhepalveluihin käytetyt investoinnit maksavat itsensä takaisin. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat! Ota yhteys Lingsoftiin, jos haluat kuulla lisää puheohjauksen käyttömahdollisuuksista.

Puheentunnistus toimii

Käytännönläheisiä esimerkkejä automaattisesta puheentunnistuksesta ovat ADSL vikailmoitus -automaatti ja pysäkkikohtainen aikataulutiedotus, varastokeräilyt sekä yrityksen itsepalveluna toimiva asiakaspalvelukeskus.

Lingsoftin tuotteet

  • Lingsoft® Speech Controller -ohjelman avulla käyttäjä voi ohjata puheella tietokonettaan. Lingsoft Speech Controller toimii puhujariippumattomasti ennalta määritellyn sanaston mukaisesti.
  • Lingsoft® Puheportaalin kautta käytettävissäsi ovat esimerkiksi pörssikurssit, jäätilanne ja tiettyjen kaupunkien paikallisliikenne. Lingsoft Puheportaalin käyttö on edullista ja sitä täydennetään jatkuvasti. Yritykset voivat myös ulkoistaa itsepalveluna hoidettavat puhepalvelunsa Lingsoft Puheportaaliin.
  • Lingsoft® Speech Recognizer on suomenkielinen automaattinen puheentunnistus. Yhteistyökumppanimme Acapelan kanssa saatavana kaikki Euroopan pääkielet.

Käyttökohteita

Puhesynteesi muuttaa tekstin puheeksi

Puhesynteesillä tarkoitetaan tekstin muuttamista puheeksi. Se sopii esimerkiksi yrityksen internet-sivujen lukemiseen, automaattisiin puhelintiedotteisiin ja itsepalvelusovelluksiin. Lingsoftin puhesynteesi on tarkoitettu palvelinympäristöön.
Kokeile puhesynteesiä.

Haluaisitko tietää lisää puheentunnistuksen mahdollisuuksista


Kielivalikoima: kaikki Euroopan pääkielet
Asiakkaat: puhelinpalvelut ja -keskukset (Contact Center), puheohjaukseen perustuvien järjestelmien toimittajat, jne.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.