Lingsoft® 

Lingsoft Language Services Oy

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää


  • Perustettu: 1993
  • Yritysmuoto: osakeyhtiö
  • Toimitusjohtaja: Juhani Reiman
  • Työntekijöitä: n. 30
  • Verkostotyöntekijöitä: yli 200

PasaNet Oy perustettiin alun perin yhteisessä toimipisteessä palvelevaksi freelance-kääntäjien verkostoksi. Nykyisin yrityksemme on täyden palvelun käännös- ja kieliteknologiatoimisto. Teknisten alojen tekstien kääntämiseen erikoistuneena yrityksenä käytämme itsekin hyödyksi uusinta tekniikkaa. Verkosto-organisaation ja teknologian avulla pystymme tekemään vaativia töitä joustavasti ja kilpailukykyisin hinnoin.

Toiminta-ajatuksemme on osoittautunut menestyksekkääksi. PasaNet Oy on kasvanut, ja olemme saaneet suuria projekteja ja pitkäaikaisia sopimuksia (mm. Microsoft, Euroopan parlamentti ja Ponsse Oyj). Olemme myös monen maailman johtavan käännöstoimiston suomen kielen ja Suomen lähialueiden kielten toimittaja.

Pääalojamme ovat tietotekniikan ja muiden teknisten alojen käännökset sekä Euroopan unioniin liittyvät käännökset. Käännösten lisäksi tarjoamme suomen kielen oikoluku- ja kielenhuoltopalvelua. Saatavilla on myös oheispalveluja, kuten taittoa, ohjelmisto- ja www-sivustokäännösten testaamista, lokalisointiin liittyvää ohjelmointityötä, dokumentointia (teknistä kirjoittamista ja kuvitusta), termitietokantojen suunnittelua ja ylläpitoa sekä graafista suunnittelua.

Suunnittelemme käännösprojektit asiakkaan tarpeiden mukaan. Projektin aikana asiat hoituvat joustavasti oman yhteyshenkilön kanssa — myös asiakkaan omalla kielellä.

Saat palvelua myös yrityksesi kotimaassa. PasaNetilla on edustaja Espanjassa, Hollannissa, Irlannissa, Italiassa ja Ranskassa. Kauttamme löydät teknisen alan käännöstoimiston myös muista Euroopan maista.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.